Tényleg kihasznál a "legjobb barátnőm", vagy csak én reagálom túl?
Jól látod a dolgot. Vannak ilyenek: te azt hiszed, milyen jó barátnők, akár a legjobbak vagytok, de ő csak egyszerű haverként, ismerősként, barátként tekint rád, aki által mellesleg időnként előnye is származik. Ha az érdeke már nem úgy kívánja, már nem is vagy olyan fontos neki. Most csak nagy általánosságban beszélek, nekem is volt ilyen. Az igazi barát akkor is keres, amikor nincs nála semmi gond, és gyakran téged helyez előtérbe saját magával szemben. Te voltál ez a fél.
Az idő azonban elszállt, és ezek a jelek beszédesek, a következtetések levonhatóak: nem kell keresni őket. Hidd el, ő nem fog téged. Aztán ha elmúlik jó sok idő, és megint valami célból keres, akkor nemet is lehet neki mondani... Keress más embereket, más barátokat, akik tényleg meg tudják neked önzetlenül a baráti szeretetet adni.
"legjobb barátnő",
miért idézőjelbe rakod?
Egyrészt: Nem vagytok barátok. Hiszen szinte nem is tartjátok a kapcsolatot, nem is nagyon értem, hogy vetődött fel ez a kérdés. Egyszerűen elszakadtatok egymástól, kész. Gyakran megesik. Te is akkor kerested csak fel Őt, amikor a férjétől kellett valami. Azt mondod azon kívül ő hívott max néha, ha baja volt. Talán Neki is rosszul esett, hogy Te nem keresed, csak amikor a férjétől akarsz valamit. Én úgy látom ez speciel 1-1.
Ettől még persze, amit a régebbi dolgokról meséltél, szomorú, de hát azzal már nem lehet mit tenni, Te is mondod, felnőttetek, ezen már túl vagytok. El kell felejteni, rég nem vagytok barátok. Vannak egyébként ilyen típusú emberek, akik így kihasználják a "barátokat", mint Ő régen Téged. Akkor kellett volna észbe kapni, most már tök mindegy. Ma már csak felejtsd el és ne foglalkozz vele.
velem az van hogy a koleszban mindenki jön hogy segítsek megcsinálni a háziját és azt mondogatják hogy eljössz velem a buliba pl.: szombaton 20:00-kor és én elmegyek de ők sehol na már el se szoktam menni a hátam mögött én stréber vagyok pedig nem nem vagyok csúnya divatosan öltözködök semmi baj velem csak jól tanulok és nem járok bulikba és őszintén elvagyok EGYEDÜL nem kellenek barátnők ott a családom hugom a kutyám nem kell semmi más.
Szerintem már felnőttél és lépj túl a volt barátaidon keress újakat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!