Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom. Ti mit tennétek? 17/L

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Igénylem én is, de először szerintem meg kell teljesen ismerni a másikat.
2014. aug. 13. 20:43
 42/61 anonim ***** válasza:
Ha te ragaszkodsz hogy hónapokig csak pettingeljetek, akkor ne csodálkozz. Én se egy nap után feküdtem le az első barátommal, de 1,5 hónap után főleg 17 évesen nem értem miért csodálkozol, hogy a barátod nem türelmes. Én nem kövezném meg.
2014. aug. 13. 20:44
 43/61 A kérdező kommentje:
Ha én megkövezném ez miatt akkor nem gondolkodnék azon hogy visszafogadjam. Ő azt mondta h szerinte én nem vagyok hibás csak is ő és ha megbocsájtok képes lenne bármennyit várni. Szerintem viszont mindketten hibásak vagyunk valamilyen szinten.
2014. aug. 13. 20:47
 44/61 anonim ***** válasza:

Beszéljétek át együtt, első az őszinteség, és ha tudjátok oldjátok, meg. Az önmarcangolás nem megoldás, ha pedig valamiben hibásnak érzitek magatokat azt egymással osszátok meg. Egy jó kapcsolat alapja, hogy ketten együtt alkottok szilárd talajt kifelé, mindenki más felé. Akár mi is a döntés, játékszabály, jövőkép, bármi azt együtt hozzátok meg, és ha kétség van azt is a másikkal.

Egyszóval Együtt, vagy két sziget ember sérelme egymásra zúdítva. Ez a kérdés :)

2014. aug. 13. 20:54
 45/61 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%
Dowd, a megbeszélés ott kezdődött volna, hogy a fiúka leül a barátnőjével, és elmondja neki, hogy ő nem éri be ennyivel. Aztán, ha nem tudnak dűlőre jutni, akkor szakítanak, s a fiú immár lelkiismeret-furdalás nélkül szexelhet akivel csak akar. Ehelyett megcsalta. És ezt nem lehet elintézni annyival, hogy "tapasztalatlan gyerekek". Pontosabban el lehet, de akkor meg felmerül a kérdés, hogy minek nekik párkapcsolat? Nem kell mindenféle pitiáner dolog miatt szakítani, de teljesen érthető, hogy a félrelépés az emberek nagy részénél kiveri a biztosítékot, ugyanis bizonyos szempontból a másik elárulása ez. Árulásnak pedig egy "haveri" kapcsolatban sincs helye, nemhogy egy párkapcsolatban, ami elvileg a tiszteletre, bizalomra, őszinteségre és szeretetre kéne, hogy épüljön.
2014. aug. 13. 20:58
 46/61 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincs önbecsülésed, és képes vagy nyelni a maszlagot, amit mond, akár kacsa a nokedlit, akkor mnj hát vissza hozzá!
2014. aug. 13. 21:00
 47/61 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek veled!

Főleg az első felével, szívemből szóltál!

Nah ezért tépem itt a számat, hogy tessék beszélni, kommunikálni. (tudom h. nem egyszerű, főleg utólag, végigcsináltam.) De melyikünknek tanították ezt meg?

Mert a legtöbbünknek nem ezt tanítják.

És azt sem, hogy ha már baj van akkor megoldják.

Nem beszélnek, nem kommunikálni, ha pedig már beüt a baj sok névelen odaírja: "szakíts". Ezt a legegyszerűbb.

Kérdező 17 éves. Legalább most és itt egyvalaki mondja el neki, hogy tessék kinyitni a száját mindkettőnek, és ha valóban egy párnak tekintik magukat akkor bármi is van együtt akarják megoldani. Együtt gondolkodjanak el, és akkor szakítsanak ha tényleg nem működik. :)))

Szóval nagyon egyetértünk. Csak sajnos senki nem mondja el.

2014. aug. 13. 21:03
 48/61 A kérdező kommentje:
Azért nehéz ezt az egészet simán elnézni neki. A bizalom elveszett.
2014. aug. 13. 21:06
 49/61 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű. Nem véletlenül válságnak hívtam.
2014. aug. 13. 21:07
 50/61 A kérdező kommentje:
Ezek után a szex se menne szerintem. Borzalmas lenne hogy mindig eszembe jutna mit tett.
2014. aug. 13. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!