Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Ti mit tennétek? 17/L
Most mi a kérdés?
Hogy adj neki időt összecsomagolni, és ha igen, mennyit, vagy egyszerűen csak b@-szd ki mint macskát szarni?
Csald meg azzal akivel ő megcsalt.
Mi ezt előre megbeszéltük, és nem utólag futottunk bele.
Nektek is ezt javaslom. Szóval konkrétan mi nem kérdezünk, és nem is várunk választ ebben a témában a másiktól. :)
Nincsen ilyen problémánk.
Az alábbiak segítenek neked remélem.
1. 17 évesen még koránt sem olyan érett az ember mint hiszitek. sokkal nehezebb kontrollálni a kísértést.
2. A szeretet megbocsájtó.
3. Csak azt nem lehet megbocsájtani amit nem is akarsz
4. Őszinték legyetek egymáshoz. És beszéljétek meg, hogy mi történt tulajdonképpen? Mert ezernyi történet, és variáció létezik.
5. Nincsen olyan megoldás ami mindenkinek rögtön működik. A "szakíts" az nem megoldás, azzal akkor éljetek, ha tényleg nem juttok dűlőre.
6. Saját megoldást keressetek. Tisztázzátok az okot, tisztázzátok kinek mi fér bele, és úgy alkossatok szabályt erre (is). Ne általános modellekre hallgass, az sokaknak nem megfelelő.
Ha visszafogadod annyit érsz te is már bocs :D
Nyilván megbánja,de ettől még megcsinálta.Én anno nagyon szerettem a párom de megcsalt,nehéz volt de kidobtam.Mindig sírtam és azt hittem,hogy hibáztam.Aztán megdugtam,hogy az új párját már 2 emberrel is megcsalta.
Nem fog változni,aki egyszer megtette,sajnos még egyszer megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!