Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom. Ti mit tennétek? 17/L

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
*megtudtam
2014. aug. 13. 20:11
 22/61 anonim ***** válasza:
31%

Nos ezért mondtam az őszinteséget és megbeszélést.

Mert teszem azt ha egy éve csak petting van, és semmi egyéb egy 17 évesnek könnyen elborul az agya.

Tisztázzátok, rágjátok át, és találjátok ki, hogy mi miért történik. Mindennek van oka, és következménye, és megoldható ez is ha akarjátok mindketten! Egyszóval ha EGYÜTT vagytok ezt is EGYÜTT kezeljétek.

2014. aug. 13. 20:13
 23/61 A kérdező kommentje:
Kicsit én is hibàsnak érzem magam. Hiszen én nem akartam vele még lefeküdni.
2014. aug. 13. 20:13
 24/61 anonim ***** válasza:
62%

Fiatal vagy még, annyi sok pasi van még. Eszedbe nem jusson vele maradni!! Ha most megtette, akkor gondolod, hogy ha most megbocsátasz neki, akkor nem fogja újra megtenni, hisz úgyis abban fog bízni, hogy megbocsátasz neki.

Gondold át ezt nagyon jól!

2014. aug. 13. 20:14
 25/61 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt, 1,5 hónapja van petting
2014. aug. 13. 20:14
 26/61 anonim ***** válasza:
A megcsalás az egyik legundorítóbb dolog a világon. Nehogy megbocsáss neki, inkább dobd ki. Ha eléggé szeretne és érdekelné őt az érzéseid akkor nem csalt volna meg. Dobd csak ki nyugodtan legalább tanul belőle :) 17F
2014. aug. 13. 20:16
 27/61 anonim ***** válasza:
33%

sose felejtsd el (amit itt sokan nem vesznek észre), hogy van x, és van y. De mint pár mindig válságban vizsgáznak. Vagy ilyenben, vagy másban.

Akkor derül ki, hogy pár e tényleg, vagy csak együtt vannak.

2014. aug. 13. 20:16
 28/61 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kinek nem tetszett Dowd válasza, pedig igaza van...

Mindenesetre nem jó ómen így indítani a kapcsolatot...

Ezt nektek kell megbeszélnetek, kinek mi fér bele, meddig mehettek el... mindkét félnek ugyanakkora szabadsággal...

Ha nem tudjátok egyeztetni az igényeket, akkor meg már most szakíts, később fájdalmasabb lesz!

2014. aug. 13. 20:17
 29/61 anonim ***** válasza:
Miért vagy hibás? Jobb, hogy tudod milyen mint egy hosszú kapcsolatban tette volna meg.
2014. aug. 13. 20:21
 30/61 anonim ***** válasza:

Gratulálok annak, aki lepontozta a véleményemet (24-es komment), annak biztosan fájt az igazság.

Ha egy ilyen megcsalást valaki megbocsát a párjának, az visszaélhet vele, és újra meg fogja tenni. Hisz bízik abban, hogy a drága kis párja, úgyis annyira szerelmes, hogy ezt is, mint az előzőt, el fogja majd nézni.

Kész röhej. Biztosan azért pontoztál le, mert magadra ismertél, és ilyen vagy.

Egyébként meg a párodat, kedves kérdező, nem minősíteném. Ha ezt így már a kapcsolat elején megtette, akkor gondolod, hogy majd máskor féken fogja magát tartani? Ha ennyire nem tisztel téged, és nincs hozzád elég türelemmel, nem ad neked elég időt, akkor fölösleges ez az egész kapcsolat, fájjon most neked bármennyire is, de inkább most szenvedj egy szakítástól, minthogy máskor bánkódj, mikor már sokkal nagyobb a baj.

2014. aug. 13. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!