Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom, azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, azt mondta, h vége, és adjunk egymásnak még egy esélyt. Nem bízom benne. El lehet ezt felejteni?

Figyelt kérdés
Legszívesebben lenyomoznám, de attól egy tetünek érezném magam... Minden porcikámmal eröltetem, h elnyomjam a bizalmatlanságomat, de nem megy... nagyon fáj.
2014. jún. 20. 20:46
 1/10 A.R. ***** válasza:
100%
Nem fog elmúlni és már soha nem lesz teljes értékű a kapcsolatotok. Ezentúl utána fogsz járni soha nem fogsz benne bízni, a facebookját, telefonját fogod nézni majd szép lassan vicces ezt így kimondani mivel ő csalt meg de az agyára fogsz menni. Erre mondják, hogy megmérgezte a kapcsolatotokat.
2014. jún. 20. 20:47
 2/10 Noydra ***** válasza:

Hagyd ott a pícsába.

Megcsalt, dehát szarik rád.

2014. jún. 20. 20:48
 3/10 A.R. ***** válasza:
Röviden soha nem lesz már ugyan olyan. :(
2014. jún. 20. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van.Hagyd a ..csába.Majd találsz olyat aki megbecsül:)
2014. jún. 20. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Kicsit reszeletesebben legyszives .. Lany vagy fiu vagy , milyen idosek vagytok,mi volt a megcsalas oka,mennyi ideje vagytok egyutt ..stb . Ezek fontos reszletek , nem biztos,hogy az elso dontos lesz a nyero ezesetben !
2014. jún. 20. 21:13
 6/10 anonim válasza:

Szia.

Egyetértek az előttem szólókkal... Megcsalt..ez tény..és te már sosem fogsz benne megbízni, mert mindig benned lesz a "mi van ha megint megteszi..." ...És jönnek majd a folytonos ellenőrzések, a faggatózások, stb..ezek meg majd lassan a szép dolgokat is tönkreteszik.. :/ Jobb lenne békében elválnotok, mert ahogy olvastam, te már nem bízol benne...

2014. jún. 20. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudommal nem csaltak még meg úgyhogy lehet nem lesz teljesértékű a válaszom. A véleményem az, hogy elfelejteni nem lehet ahhoz túlságosan bánt ha szeretted, megbocsátani lehet, de nincs értelme ha nem tudsz túllépni rajta.
2014. jún. 20. 21:40
 8/10 A kérdező kommentje:

5:

30 éves vagyok, nő.

A páron 15 évvel idősebb. Négy éve vagyunk együtt.

Nem tudom, h kivel csalt meg, de nem egyszer az biztos. Az együtt létek alkalmával megéreztem. Hónapokig hitegettem magam, h biztos fáradt, de nem bírtam és rákérdeztem, akkor nem mondott semmit. Reggel meg annyit mondott, h szeret, és sajnálná, ha emiatt elveszítene engem.

Meg kérdeztem, h mi hiányzik neki ennyire, miben nem voltam elég, vagy szerelmes lett? A válasza az volt, nem szerelmes, csak kaland. És nem hagyna el senkiért, mert a szex eddig velem a legjobb, és nem mond le erről, és arról sem, h megértem, és szeret velem beszélgetni.

Ez után egyszerűen nem tudtam hozzáérni, meg rá se nézni. Mára már rendeződött a szex köztünk, de néha ha tovább dolgozik, vagy csak nem hív pár napig, mindig arra gondolok, h nem hagyta abba, és megint átver....

Annyira utálom ezt az érzést. Nem fogok lealacsonyodni, h faggassam, vagy ellenőrizzem, de nekem már a bizalmatlanság is lealacsonyító...

A vicces, h ő kezdett el féltékenykedni, h biztos van valakim, és nem tudja, h mikor csalom meg. És napközben felhív, h mit csinálok... ha lát az utcán, később szúrópróba szerűen megkérdezi, h ekkor-é akkor hol voltam..., azt csak utólag mondja el, h látott....

Nem jó ez sehogysem.

2014. jún. 20. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azt nyugodtan elhiheted,hogy nem szerelmes a harmsdikba,csak kaland,izgalom kellett . Van az a kor,amikor mar egy ferfi keresi a kihivasokat,az onigazolast,hogy igen,kell meg masnak is . Azt tudom,hogy megvaltozni nem fog (ilyen vagyok en is sajnos 38 evesen) es azt is,hogy ragaszkodni fog hozzad,de kesobb sem hagyja majd ki a lehetoseget. Es - meg ha le is leszek pontozva - nagyjabol minden pasi igy mukodik egy bizonyos kor felett..
2014. jún. 21. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es köszi az őszinteséget, de ha minden pasi ilyen én egyedül halok meg az tuti...
2014. jún. 21. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!