Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, azt mondta, h vége, és adjunk egymásnak még egy esélyt. Nem bízom benne. El lehet ezt felejteni?
Hagyd ott a pícsába.
Megcsalt, dehát szarik rád.
Szia.
Egyetértek az előttem szólókkal... Megcsalt..ez tény..és te már sosem fogsz benne megbízni, mert mindig benned lesz a "mi van ha megint megteszi..." ...És jönnek majd a folytonos ellenőrzések, a faggatózások, stb..ezek meg majd lassan a szép dolgokat is tönkreteszik.. :/ Jobb lenne békében elválnotok, mert ahogy olvastam, te már nem bízol benne...
5:
30 éves vagyok, nő.
A páron 15 évvel idősebb. Négy éve vagyunk együtt.
Nem tudom, h kivel csalt meg, de nem egyszer az biztos. Az együtt létek alkalmával megéreztem. Hónapokig hitegettem magam, h biztos fáradt, de nem bírtam és rákérdeztem, akkor nem mondott semmit. Reggel meg annyit mondott, h szeret, és sajnálná, ha emiatt elveszítene engem.
Meg kérdeztem, h mi hiányzik neki ennyire, miben nem voltam elég, vagy szerelmes lett? A válasza az volt, nem szerelmes, csak kaland. És nem hagyna el senkiért, mert a szex eddig velem a legjobb, és nem mond le erről, és arról sem, h megértem, és szeret velem beszélgetni.
Ez után egyszerűen nem tudtam hozzáérni, meg rá se nézni. Mára már rendeződött a szex köztünk, de néha ha tovább dolgozik, vagy csak nem hív pár napig, mindig arra gondolok, h nem hagyta abba, és megint átver....
Annyira utálom ezt az érzést. Nem fogok lealacsonyodni, h faggassam, vagy ellenőrizzem, de nekem már a bizalmatlanság is lealacsonyító...
A vicces, h ő kezdett el féltékenykedni, h biztos van valakim, és nem tudja, h mikor csalom meg. És napközben felhív, h mit csinálok... ha lát az utcán, később szúrópróba szerűen megkérdezi, h ekkor-é akkor hol voltam..., azt csak utólag mondja el, h látott....
Nem jó ez sehogysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!