Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már macskás pasitok? (aki macskákért rajongtak)
Na ugye van különbség kutyás és macskás pasi között:D
Egy kutyás számára elviselhetetlen egy macskás...
Amikor férfiak(!) gügyögnek egy macskához...
ááá:)
Na azért vannak akik egyetértenek:)
Az én barátom macskás. De nem megy oda idegen macskákhoz, csak a sajátja az ő kis hercegnője.. Imádom a macskákat, de ez egy elkényeztetett rohadt dög:D Nem szeretem a macskáját. Ő meg mint a porcelánbabát úgy védi. De ettől még férfias és nem gagyarászik:) Na ez az én tapasztalatom.
21
Ez kedves :) De akkor is, na jó:) azért nem Téged akarlak meggyőzni, mert ezt mindenki maga tudja, és persze biztos vannak kivételek:) csak én nem találkoztam velük:)
Na szóval, inkább legyél neki Te a kis hercegnője a ne a macska...:) És Te is mondod, hogy el van kényeztetve.:)
Azt egyébként csak a kutyások értik, hogy milyen kimenni a határba a kutyáddal, nyakig sárosnak lenni, amikor felveszed a kuyás ruhát, és Ő már ott ugrál, és tudja, hogy vagy tanulás lesz, vagy séta, vagy csak egészen egyszerűen a gazdi hozzá megy:)
És mikor olyan szépen jön melletted, és leül, és bátor örömmtől sugárzó szemekkel néz rád, hog ugye gazdi büszke vagy rám:)
NE EZT(!) nem értik meg a macskások:) és ez egy kapcsolatban katasztrófális különbség.
Amikor állítólag büdös kutyaszagod van... és ezt megkapod:) ezerszer. És amikor Te kint játszola kutyáddal, bolondoztok, ő ött görnyed a lakásban...
Héj én macskás vok de sportolok kirándulok, bolondos, bevállalós vok (na jó következetes nem mindig :P). Am meg persze h gügyög hogy nézne az ki h odadörmögöd h „Cicc”. Pláne h szerencsétlen macska el is szalad.
Azt meg a kutyások nem értik meg soha milyen poén amikor benn hagyod a szobádban egy percre a kajád mire visszamész a fele nincs sehol és a sarokban ott ül a macska nagy ártatlanul olyan szemekkel h „Nahát, mik vannak!”. Meg amikor tesztel a kis hülye h mongyuk nem szabad felugrania az asztalra de csakazért is felugrik és aztán visszanéz h mit reagálsz :D A kutyások alázatot meg engedelmességet akarnak a macskások meg játékos versenyt, ennyi a különbség :P De attól sportolhat egy macskás fiú is :P
16/F
A népi babona szerint, aki szereti a macskát, szép felesége lesz.
Párom macskás, de nem illik rá az a viselkedés, amit te le írtál. Szerintem nem lehet beskatyulyázni így egy embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!