Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már macskás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már macskás pasitok? (aki macskákért rajongtak)

Figyelt kérdés
Milyen emberek voltak? Miket tapasztaltatok?:)
2010. jan. 13. 12:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Na ugye van különbség kutyás és macskás pasi között:D

Egy kutyás számára elviselhetetlen egy macskás...

Amikor férfiak(!) gügyögnek egy macskához...

ááá:)

Na azért vannak akik egyetértenek:)

2010. jan. 13. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom macskás. De nem megy oda idegen macskákhoz, csak a sajátja az ő kis hercegnője.. Imádom a macskákat, de ez egy elkényeztetett rohadt dög:D Nem szeretem a macskáját. Ő meg mint a porcelánbabát úgy védi. De ettől még férfias és nem gagyarászik:) Na ez az én tapasztalatom.

21

2010. jan. 13. 13:51
 13/26 A kérdező kommentje:

Ez kedves :) De akkor is, na jó:) azért nem Téged akarlak meggyőzni, mert ezt mindenki maga tudja, és persze biztos vannak kivételek:) csak én nem találkoztam velük:)

Na szóval, inkább legyél neki Te a kis hercegnője a ne a macska...:) És Te is mondod, hogy el van kényeztetve.:)

Azt egyébként csak a kutyások értik, hogy milyen kimenni a határba a kutyáddal, nyakig sárosnak lenni, amikor felveszed a kuyás ruhát, és Ő már ott ugrál, és tudja, hogy vagy tanulás lesz, vagy séta, vagy csak egészen egyszerűen a gazdi hozzá megy:)

És mikor olyan szépen jön melletted, és leül, és bátor örömmtől sugárzó szemekkel néz rád, hog ugye gazdi büszke vagy rám:)

NE EZT(!) nem értik meg a macskások:) és ez egy kapcsolatban katasztrófális különbség.

Amikor állítólag büdös kutyaszagod van... és ezt megkapod:) ezerszer. És amikor Te kint játszola kutyáddal, bolondoztok, ő ött görnyed a lakásban...

2010. jan. 13. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Mi ez, verseny?
2010. jan. 13. 14:06
 15/26 A kérdező kommentje:
mi verseny?:)
2010. jan. 13. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Héj én macskás vok de sportolok kirándulok, bolondos, bevállalós vok (na jó következetes nem mindig :P). Am meg persze h gügyög hogy nézne az ki h odadörmögöd h „Cicc”. Pláne h szerencsétlen macska el is szalad.

Azt meg a kutyások nem értik meg soha milyen poén amikor benn hagyod a szobádban egy percre a kajád mire visszamész a fele nincs sehol és a sarokban ott ül a macska nagy ártatlanul olyan szemekkel h „Nahát, mik vannak!”. Meg amikor tesztel a kis hülye h mongyuk nem szabad felugrania az asztalra de csakazért is felugrik és aztán visszanéz h mit reagálsz :D A kutyások alázatot meg engedelmességet akarnak a macskások meg játékos versenyt, ennyi a különbség :P De attól sportolhat egy macskás fiú is :P

16/F

2010. jan. 13. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Ja meg azt se értik milyen úgy kelni h a macskád ott dorombol a hasadon :P
2010. jan. 13. 14:17
 18/26 anonim ***** válasza:

A népi babona szerint, aki szereti a macskát, szép felesége lesz.

Párom macskás, de nem illik rá az a viselkedés, amit te le írtál. Szerintem nem lehet beskatyulyázni így egy embert.

2010. jan. 13. 14:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Na ehhez szóljatok, nekem van kutyám, és macskám is...
2010. jan. 13. 14:18
 20/26 anonim ***** válasza:
13.51 vagyok, azért is tartom kivételnek a barátom, mert ő ettől még kirándulós, koszolódós:D Szóval érted! Van kutyája is, egy tacskó, neve: Óriás :D:D Stílusos.. na mindegy vele is mindig ő játszik. El vihetnénk sétálni az én kutyámat is aki igazán testes kutya de szegénykém annyira öreg, hogy néhány métert alig tud megtenni:( Az ő macskája is öreg 12 éves, lassan ideje lenne elpusztulnia :D Úh de rossz vagyok.. Na mindegy tényleg szeretem a macskákat, de nem kell elkényeztetni őket. Ez a macska pl benn lakik, persze hogy egy lusta dög. És kölcsönösen utáljuk egymást, mert ez a kis szemét mindig bele fekszik a ruháimba. De azért szerencsére nem a macskával foglalkozik többet a barátom:)
2010. jan. 13. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!