Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már macskás pasitok? (aki macskákért rajongtak)
Figyelt kérdés
Milyen emberek voltak? Miket tapasztaltatok?:)2010. jan. 13. 12:39
1/26 anonim válasza:
Nekem most is van. Kaptam is tőle cicát. Szerintem ugyanolyan mint bárki más. Minden embernek meg van a negatív és a pozitív oldala attól függően, hogy kutyás, macskás, vagy hörcsögös stb.
2/26 anonim válasza:
Mert a kék szeműekről? Barna hajúakról? Hegyes fülűekről? AB vércsoportúakról?
Szerinted egy tulajdonság alapján le lehet írni egy embert?
3/26 anonim válasza:
Sajnos volt már. :D Nem tudom engem kiborított. Amikor csak meglátott egy macskát elkezdett hozzá gügyögni én meg kB. le voltam tojva. :D Amúgy is utálom a macskákat, szóval lehet, hogy emiatt is voltak fenntartásaim. Pedig tudta, hogy nem szeretem őket, de mégis mindig odahozta meg, hogy simogassam meg stb. Pedig a macskán is látszott, hogy kölcsönösen nem vagyunk szimpik egymásnak. :D
4/26 anonim válasza:
A macska csak kesztyűnek jó, miután kibelezték. Éljenek a kutyák, rókák, farkasok. Féreg kis macskák... Gépzsírozók.
5/26 anonim válasza:
Aki a macskákért rajong, rossz ember nem lehet:)
6/26 anonim válasza:
Volt, megértettük egymást, mert én is macskaimádó vagyok! Rajtam mondjuk senki nem tett túl! :) De az igaz, hogy nagyon sokféle ember szeretheti a macskákat, erről nem sokra lehet következtetni. Nem feltétel, hogy a párom extrém mód macskarajongó legyen, - jelenlegi úgy kb. elfogadja őket, és kész - olyan pasival viszont nem jönnék össze, aki bántja őket, vagy a kutyákat, stb.
7/26 anonim válasza:
A bátyám szereti a cicákat, és nem zavarja a barátnőjét, mert ő is macskás :)
8/26 A kérdező kommentje:
én kutyás vagyok, és eddig csak macskás pasikkal voltam, és kiborító volt, mert a kutyás az mozog, kirándül, bolondos, következetes stb:) eddig sajnos az összes macskás pasim idióta volt:) macskához gügyögő stb:) Nem férfias...
Szerintem...
Egy kutyás vagány, bevállalós, a macskás meg .... hát macskás...
2010. jan. 13. 13:34
9/26 anonim válasza:
A macskák ingyenélő, semmirekellő lények. Megcsonkítanak madarakat puszta élvezetből, hálátlanok, és hasztalanok.
10/26 anonim válasza:
13:34 egyetértek Veled, kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!