Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan lehet helyesen válaszolni vagy kikerülni a választ?
Szóval tegyük fel egy férfinak van egy lány barátja akibe szerelmes. A lány megkérdezi hogy a férfi szerelmes-e belé. Ő nem tudja mit mondjon mert ha igent mond és a lány másképp érez akkor tönkremehet a barátságuk és ő ezt nem akarja. Viszont ha nemet mond akkor meg lehet elszalaszt egy lehetőséget mert a lány is szerelmes belé.
Szóval ilyenkor mit lehet mondani?Vagy hogy lehet elkerülni a kérdést esetleg kibújni a válasz alól?
"Hát persze.... :)"
Aztán hadd gondolkodjon... :D
Tudom én vagyok a hülye.. de esetleg igazat mondani? :)
Bár szögezzük le, hogy én nem mindig gondolkodok előre inkább a kész helyzeteket orvosolom.. vagy nem.
nekem hasonló volt...volt egy lány akit meghódítottam, mert nagyon tetszett a mosolya (majdnem beleszerettem!), de féltem kapcsolatot kezdeni, nem álltam rá készen...és megkérdezte "szereted ha szeretnek?"...nekem szerencsére burkolva kérdezte és eltudtam kerülni az egyenes választ...én elhülyéskedtem: "attól függ ki...[egyéb rizsa]"...
- ha kész a pasi bele vágni egy kapcsolatba és a lány szereti akkor egyértelműen igent
- ha kész a pasi bele vágni egy kapcsolatba és a lány nem szereti akkor "nagyon szeretlek, de a barátságunkat nem áldoznám fel egy esetleges kudarcért, csak ha mind2-en komolyan gondolnánk akkor lenne értelme a barátságon túllépni"
- ha a pasi nem kész egy kapcsolatra..."én nem akarok jelenleg kapcsolatot..." és jöhet a kerülő rizsa...
őszintén meg kell mondani, csak nem mind1 a megfogalmazás :) ehhez ismerni kell a lányt...és az érzéseit...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!