Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem?
Figyelt kérdés
Volt egy buli, amely végén egy csaj, akit alig ismerek rámmászott, azt mondta h járjunk, mikor azt mondtam, hogy nem, akkor szexeni akart. Erre is nemet mondtam, mert nem éreztem helyesnek. Ez normális dolog volt részemről? Velem van a baj?
20/f szingli
2014. jún. 23. 16:41
1/13 anonim válasza:
Nem veled. Csak a potenciáddal.
2/13 anonim válasza:
Én bizony nem hagytam volna ki!!
3/13 anonim válasza:
a szexbe belementem volna... utána még később is járhatunk, ha úgy alakulnak a dolgok
5/13 anonim válasza:
Nincs veled baj. Nem szükséges mindenkivel ágyba bújni, még akkor sem, ha felajánlkoznak.
6/13 anonim válasza:
Ha nem jött be a csaj akkor igen, ha viszont első ránézésre azt mondod, hogy hmm nem is rossz, akkor elszalasztottál egy jó lehetőséget.
8/13 anonim válasza:
na már azt hittem csak én vagyok ilyen hülye :D
dettó ugyanígy jártam egy csajjal még tavaly unokatesóm születésnapján csak ott úgy, hogy volt barátja is közbe
simán megdughattam volna de megszólalt bennem egy hang, hogy ne tedd vagy nemtudom és még egy csók se lett belőle pedig már nagyon jött a csaj
lehet ám hogy mi csináljuk szarul...
20/F
9/13 anonim válasza:
Èn is büszke vagyok :-D:-D rád !
A csaj be volt esetleg rúgva a buli végén ?Mert hozzám jöhet valaki piásan már mehet is .
10/13 A kérdező kommentje:
Ja amugy a csaj be volt rúgva valamelyest. És az így nem kihivas..
2014. jún. 23. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!