Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés

Volt egy buli, amely végén egy csaj, akit alig ismerek rámmászott, azt mondta h járjunk, mikor azt mondtam, hogy nem, akkor szexeni akart. Erre is nemet mondtam, mert nem éreztem helyesnek. Ez normális dolog volt részemről? Velem van a baj?

20/f szingli

2014. jún. 23. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
puszillak !nem gondoltam hogy még léteznek normális férfiak!
2014. aug. 14. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy "valamelyest" be volt rúgva és a kérdező nemet mondott még nem lesz automatikusan normális pasi :D

Ha csak becsípve volt akkor másnap is elkönyveli a csaj, hogy nem jött be a srácnak vagy csak lúzer volt.

Ha pedig jól be volt rúgva, úgysem a srác hibája lenne, ha lefeküdtek volna, mert nem kihasználta, hanem belement a dologba. Mondjon mindenki amit akar, de amíg nem kényszerítik egy nőre a szexet vagy nem öntudatlan állapotát használják ki, addig nem hibáztatható a másik fél. Tudatos tudatmódosítószerhasználat esetén szintén a saját felelőssége a dolog.

Válaszolok is viszont: Nincs baj veled. Azt csinál mindenki amit akar. Felesleges azon törnöd az agyad, hogy helyes vagy normális volt -e. Mindenkinek az a normális amit természetes késztetései tudat általi felülbírása után cselekszik. Mindenki saját felelősségre csinál amit csinál, szóval aggodalomra semmi ok. Van aki azt mondja, hogy "inkább azt bánom meg, hogy megtettem, mint azt, hogy nem" deee ez egyértelműen szituációfüggő és általában azért mondják, mert fogalmuk sincs mi lett volna, ha megtesznek valamit és ezzel kompenzálják utólag a tétlenséget az információhiány figyelmen kívül hagyásával.

2014. aug. 28. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ez, mint kérdés felmerül benned, akkor valahol bánod az elszalasztott lehetőséget.Amúgy meg korrekt ember vagy, respect!
2014. aug. 28. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!