Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek arról, ha egy pasi néha verset ír a barátnőjének?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon romantikus és kedves cselekedet. Bármiről is szóljon, az írója beletette szívét-lelkét, hogy kedveskedjen párjának, és ez nagyon aranyos tőle.

Most itt olvasom a kommenteket: nem tudom, hogy egyesek miért emelték ki, ha jó vers, vagy ne legyen sok belőle, vagy ha van hozzá tehetsége, és nem érzek szánalmat, vagy adott személyről az hülyeség?? Ti ezt komolyan gondoltátok? Szerintetek mindenki költőnek születik? Egy pasi szerelemből ír verset, hogy ezzel is kifejezze szerelmét és érzelmét a barátnőjének. Ha hozzá ír, akkor kiről kéne szólnia? Kettőjükről, róla és az írójáról. A szerelemből írt vers már csak jó lehet, hisz az írója beletette minden érzelmét, és még ha számodra nem is a 100%-osan irodalmilag megfelelő vers, akkor is csodálatos, hisz a szerelmedtől kaptad, aki megdolgozott érte, és szánt rá annyi időt, hogy megírja. És szerintem annyit írjon az illető, amennyit akar. Ha sokat, akkor sokat, ha keveset, akkor keveset.

Írj nyugodtan verset, annyit, amennyit akarsz, nagyon fog a barátnőd ennek örülni! :)

Kérlek ne kövezzetek meg a véleményem miatt!

2014. aug. 8. 20:07
 12/20 A kérdező kommentje:
11-es külön köszi a hosszú kommentet! Egyetértek teljesen Veled! :) De minden nagyképűség nélkül, tényleg nem rossz versek.. :)
2014. aug. 8. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:

:) szívesen :)

Örülök neki, akkor további sok sikert, ha esetleg más témában is írogatsz! :)

Lány vagyok, a párom jó néhányszor ír nekem verset, és nagyon jól esik, vannak meghatóak és viccesek is. :) Hidd el, egy lány örül egy versnek! :)

2014. aug. 8. 20:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy jól esik! :) Az én tapasztalataim szerint is jól esik a lányoknak, ritka, akinek nem tetszik a dolog, na meg szeretek is írni :) De persze nem viszem túlzásba, egy idő után az is fárasztó lehetne :)
2014. aug. 8. 20:18
 15/20 anonim válasza:

Én is teljesen egyetértek a 11-es válaszolóval :)

Egyébként szerintem az egyik legjobb módja az érzelmek kifejezésének, végtelenül aranyos dolog. Én is nagyon örülnék neki :)

2014. aug. 8. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
azt hogy te egy isten vagy mert nagyon ritka az olyan mint te :)
2014. aug. 12. 16:25
 17/20 A kérdező kommentje:
16-os, dehogy vagyok én Isten! :) De azért köszi! :)
2014. aug. 12. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
a vers reszeig normalisnak hittelek de hogy chatsexezni hivtal hat ok pedig tobszor is leirtam a korom :))) de hat az ertelem csak a verseidben lehet. ez nagyon elcseszted
2014. aug. 12. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha az a benyomásod, hogy tetszik, akkor miért teszed fel a kérdést? :)
2014. aug. 12. 18:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból, hogy az itteni nők mit gondolnak ;)
2014. aug. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!