Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek arról, ha egy pasi néha verset ír a barátnőjének?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 19:44
1/20 Kerida válasza:
Ha jó vers akkor nagyon kedves tőle.
2/20 anonim válasza:
Bármilyen rossz is a vers, nagyon romantikus.
3/20 A kérdező kommentje:
Természetesen jó versekről van szó! Romantikus, és humoros formában :)
2014. aug. 8. 19:48
4/20 anonim válasza:
Nagyon kedves, aranyos. Örülnék neki:)
5/20 anonim válasza:
cukii, csak ne legyen sok belőle mert az kellemetleen
6/20 anonim válasza:
Ha tényleg van hozzá tehetséged, és nem érzek szánalmat amikor olvasom, akkor jópofa dolog :)
7/20 anonim válasza:
Ha az adott személyről szól, akkor enyhén hülyeség.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem sok egyáltalán, nem arról van szó, hogy naponta, hanem mondjuk ha valami "ünnep" van, akkor esetleg, de akkor sem mindig :)
Van hozzá tehetségem, sokan mondták már! :) És ezt én is érzem, tudom, hogy jókat írok :)
Miért volna hülyeség ha az adott személyről szól? Mégis kiről kéne írnom? egy kutyáról a barátnőmnek? :D Többnyire arról szól, hogy hogyan látom őt, mit érzek iránta...mindez romantikusan, humorosan, frappánsan előadva.. :)
2014. aug. 8. 19:56
9/20 anonim válasza:
Írjál verseket,nekem is írtak már itt:))
10/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs barátnőm, aki esetleg ismerkedni szeretne egy kedves, humoros, néha még verseket is író 23 éves sráccal, az írhat egy üzenetet! :)
2014. aug. 8. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!