Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ahhoz a lányhoz/fiúhoz akivel elvesztjük a szüzességünket örök szerelem fűz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:17
12/17 anonim válasza:
Nálam ez igaz!Vagyis azt nem tom, h örök szerelem-e ez, mert még csak 8hónapja vagyunk külön,de még mindig szerelmes vagyok belé(lehet,h csak azért nem mult el mert jóban vayunk és sokat beszélgetünk).Igaz azóta már másik barátom van, de sajnos őt nem tudom annyira szeretni mint akivel elvesztettem a szüzességemet.
14/17 anonim válasza:
Nem igaz! 5 éve ismertem, majd 1 éve jártam vele, aztán szakítottunk, és külön töltöttünk másfél évet, de legalább hetente beszéltünk. Megint összejöttünk, és akkor megtettük... Csak játszott velem a végén.
Ráébredtem erre, kitettem. Bele is haltam. Imádtam, szerettem.
Mostani párommal 7 hónapja vagyunk együtt. Azt kívánom néha, bárcsak vele tettem volna meg....
15/17 anonim válasza:
Én 5 éve veszítettem el a szüzességem (L/20), és az akkori barátommal másfél évig voltunk együtt, már lassan 4 éve hogy szakítottunk, de még mindig közeledik felém, és ki is mondja, hogy mennyire vágyik rám... hát néha tetszik néha nem...
17/17 anc válasza:
Nem igaz!!! Akivel elveszítettem, mostanra a világ egyik legbunkóbb embere lett, és kb. undorodom tőle meg a személyiségétől. Ráadásul tapasztalatnak sem volt jó, nem volt különleges az a pillanat, sajnos. Ha tehetném és visszaforgathatnám az időt, inkább másnak adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!