Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, leszbikus lányok akik párkapcsolatban éltek, ti megszoktátok markolászni a párotok fenekét?
igen és képzeld el még szexelünk is :DD
mi ebben a furcsa? O.o a párom akkor fogdossuk egymást amikor akarjuk :D néha még hajnalba is megfogom neki ha épp merevedése van és felkelek akkor meg csak nyöszörög annyira édes :D
persze, de nem kíváncsiságból, hanem úgy nem tudom :D
heccelésből, poénból, csak úgy :D
ja és sosem nyilvánosan
20/L/L
Már nem vagyok kapcsolatban. De imádtam belemarkolni, rácsapni, beleharapni, megpuszilni a fenekét :) És én is imádtam, ha hasonlókat csinál velem. :)
24 F meleg
8#
Csak tisztázzuk..
Nem hittem mást, haver multkor felhozta azt a témát hogy a leszbikusok és a homoszexuálisok szokták e simizni, markolászni a párjuk fenekét, gondoltam igen, szerinte csak a kanos hetero férfiak.
A kérdést csak azért írtam hogy megcáfoljam őt.
Gondoltam leírom, mielött a 8# hoz hasonlóan még valaki azt higgye hogy hülye vagyok :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!