Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek a beteges kategória a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon domináns, határozott egyéniség, ez nekem biztonságot ad. És hát úgy érzem a kapcsolatunk, harmonikus, normális. Jól megvagyunk, de élvezem, hogy azt érezteti, hogy ő fölöttem áll, domináns. Mindenben ő dönt. Veszekedésünk alig akad, ha meg nyilvános helyen pl. boltban veszekszünk, akkor lezárja a vitát azzal, hogy otthon megbeszéljük.2014. aug. 5. 13:21
1/10 anonim válasza:
Ezen semmi sem beteges. Szerintem teljesen normális.
2/10 anonim válasza:
Szerintem sok ember vágyna ilyen párkapcsolatra.
4/10 anonim válasza:
Hány férj mit meg nem adna érte ha ilyen felesége lenne...a baj az, hogy pont fordítva szokott lenni és a házisárkány a domináns és mindig az van amit ő mond.
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy az. Meg szokott verni? Az is teljesen normális. És néha megszorítja úgy a karod, hogy majdnem összeesel? Az is tök oké. Apukád is így bánt anyukáddal gyerekkorodban? mert akkor meg ez is teljesen oké.
ja neeeeem:D
7/10 anonim válasza:
Normális.
#6, a domináns és a nõverõ idióta nem ugyanaz.
8/10 anonim válasza:
Szerintem amíg mindkettőtöknek megfelel addig nincs vele baj. Nekem személy szerint akadnának vele gondjaim, de én érzékeny vagyok az ilyen különbségekre és egyenrangú partnert tűrök csak meg magam mellett.
9/10 anonim válasza:
Ha neked így jó... Csak nehogy verekedés legyen a vége, és arra is azt mond majd, hogy "megérdemlem tőle, mert élvezem, ahogy szeretetteljesen megüt".
10/10 anonim válasza:
Ha nektek jó, akkor jó. Én is azt szeretem, ha egy férfi határozott és valamennyire domináns, a férjem pont ilyen. De az azért már nekem túlzás lenne, hogy mindenben egyedül ő döntsön és nekem semmibe se legyen beleszólásom.
Én úgy gondolom, egy kapcsolatban a mindkét felet érintő döntéseket együtt kell meghozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!