Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elköltöznétek Brazíliába a párotok kedvéért?
Mennék, semmiképpen nem utasítanám vissza az egészet élből. Kipróbálnám. Ha nagyon nem tetszene, hazajönnék:) És gondolom, nem holnap indultok, szóval irány nyelvet tanulni!:)
A barátod beszéli a nyelvet egyébként? Vagy mindketten csak úgy odamentek?:)
"Brazília, utolsó. Mit melyik allam?"
Brazília 26 államból és a Distrito Federal-ból áll (ahol Brazíliaváros is van). Ezért kérdeztem, hogy melyik állam, mert pl. vannak olyan államok és városok, ahol tragikus a közbiztonság, de vannak olyanok, ahol nagyjából rendben van.
Kérdező, Sao Paulo eléggé veszélyes hely, de én belevágnék a helyedben, ha stabil a kapcsolat.
Én nem mennék.
Amúgy most milyen nyelven beszéltek egymással?
Én nem vágynék egy 11 milliós lakosú városba, még akkor sem, ha nem olyan lenne a közbiztonság, amilyen, és folyékonyan beszélném a nyelvet.
Pár hónapra, max. 1-2 évre lehet, hogy elköltöznék Brazíliába valami, az én elképzeléseimnek megfelelőbb, sokkal kisebb helyre, de végleg soha, senki kedvért.
De attól, hogy egy ekkora város nagyon nem az én világom, neked még lehet a tökéletes döntés, hogy költözzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!