Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, de megbántam. Vagy nem?
2,5 évig voltunk együtt. Szép kapcsolat volt nagyon, tartalmas. Mindketten elég erőteljes, temperamentumos emberek vagyunk, de nagyon jól tudtuk kezelni egymást. De néhány hónapja elkezdtek zavarni dolgok. Olyan trehány lett (vagy volt is?), úgy érzem, nem becsülte a munkámat, elég agresszív természet, velem soha nem kiabált, de háziállatokkal igen, és nagyon csúnyán, a végén már ki sem volt kedvem menni az udvarra az állandó üvöltözés miatt. Szexuálisan is jól megvoltunk, de ő abszolút az uralkodó stílust kedvelte ezen a téren, és sokszor szeretett volna olyat, amit én nem, hárítottam, elhúzódtam, de legtöbbször úgyis megtörtént, amit ő szeretett volna. Még most is összeszorul a gyomrom, ha erre gondolok.
Az utóbbi időben, úgy érzem nem voltam más neki, csak egy házvezetőnő.
Gyereket nem akart, nem is szereti őket. Ezt tudtam már a kapcsolatunk elején, de bíztam a változásban. Nem változott. Régebben emlékszem, úgy vártam a kulcszörgést, ahogy hazaérkezett munkából, az utóbbi időben már nem tudtam úgy örülni neki.
Elkezdtem dolgozni, kicsit végre kiszabadultam, újra nyíltam az emberek felé, elég nehéz fizikailag a munka, de jó a társaság, mondhatni szeretek ott dolgozni.
Majd elkezdett egy másik férfi érdeklődni irántam. Én is érdeklődtem, teljesen felvillanyozott a dolog. Sokat beszélgettünk, sokmindenre rádöbbentett. Belül boldog voltam. De közben meg szenvedtem, mert szerettem a páromat. Észrevette rajtam, hogy már nem vagyok olyan, mint régen. Rákérdezett, hogy ez miért van, és akkor elindult a lavina, elmondtam neki, hogy szeretem, de elfáradtam ebben a kapcsolatban. Összejött a sok apróság, és besokalltam. Kaptam gondolkodási időt, hazajöttem a szüleimhez. 1 hete itt vagyok, de szenvedek, mert bár tegnap szakítottunk, megbeszéltük, hogy elköltözök tőle, és azt gondolom, ez így lesz jó, de közben meg kiderült, hogy ő velem akarta leélni az életét, hogy feleségül is venne, hogy gyereket is csak tőlem szeretne. Fáj. Mert szeretném ezeket én is, de félek, hogy ezt csak most gondolja így, mert vissza akar kapni.
És most szenvedek, mert egyik pillanatban úgy érzem, szeretem a páromat, és vissza szeretnék menni hozzá a jól megszokott kis életünkbe, és megjavítunk mindent.
De úgy érzem, szeretem a másikat is, de teljesen új lenne. Iszonyú szeretet van benne irántam. De félek az újtól.
Őrlődök a két ember között, nem alszom normálisan, tiszta ideg vagyok, beleroppanok ebbe az egészbe.
Nem tudom mit csináljak.
Adjatok nekem tanácsot.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ne haragudj meg!! Neked kene egy jo nagy pofon! Olyan anyai...
Ne gondolkodj ennyit, ne ragodj ezen, csak siman felejtsd el.
En is ugyanigy voltam. Az exemnek csak en voltam, en voltam az egyetlen aki igazan szerette, ismerte es torodott vele. A szuleivel csak veszekedett, nem jart el a haverjaival, csak en voltam neki es nekem is csak o. Szerelmes voltam, orokke szeretni fogom... de muszaj volt elmennem. Mar a vegen csak egymas eletet keseritettuk meg, nem voltam boldog, igy ot sem tettem boldogga. Egy no akkor boldog ha erzi,h szeretik,torodnek vele. En csak azz ereztem hogy megfojt es kioli a szeretetet belolem. Ha tovabb velemaradok lehet beleorulok. Nem vagy szemet egyaltalan, HIDD EL! Hamar tul fog lepni, ha meg nem(mert vannak orultek) ,akkor meg sem erdemli az eletet. Az ember mindent tulel, bennunk van az oszton. Hamar tul fog lepni, valoszinu meg zaklat egy darabig, de majd elfelejt. Gondolj bele mi lenne,ha visszamennel hozza...egy darabig ok lenne aztan ujrakezdodnenek a gondok. Es ujra ide lyukadna ki az egesz. Megint elvesztegetned egy csomo idodet. Semmi ertelme...xD ne haragudj de nevetseges lenne ha megint ezt csinalnad. En nagyon sokszor megtettem ezt es szanalmas volt...xd.
Azt irod erzed,h mar nem birod, akkor min gondolkozol???
Úgy tűnik tegnap éjjel végleg elbúcsúztunk egymástól.
Már csak elcuccolnom kell tőle.
Mondta, hogy el fog költözni, mert ott minden rám emlékezteti. A háziállatait elajándékozza, mert a felén az én nevemmel ellátott jelölőgyűrű van. Nem tudja elképzelni az életét nélkülem.
Remélem jól döntöttem.
2 napra rá elmentem, hogy összeszedjem a holmimat, aznap estére várta az új barátnőjét, főzött neki. Majd közölte, hogy másnap strandra mennek.
A facebook tele van a képeikkel, szívecskékkel tarkítva, becézgetések, ajándékok lefényképezve....
Közben hív, hogy menjek vissza, mert ez az új kapcsolat neki csak menekülés. Nem tudja elképzelni az életét nélkülem. Ha visszamegyek, akkor szakít ezzel a másik lánnyal.
Én meg kínlódok, mert hiányzik. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!