Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mi a fészkes francot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a fészkes francot vegyek neki?

Figyelt kérdés

Most lesz vasárnap a névnapja barátomnak,és lövésem sincs mit vegyek neki..-.-

Nem akarok se képkeretet,se párnát,semmi ilyen hülyeség,hanem valamit ami rám emlékezteti és normális dolog,nem tucat,nem snassz,vmi egyedi.. 19 éves a srác.

17/L

2010. jan. 11. 20:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Gravírozott ajándék?
2010. jan. 11. 20:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

SAJTRESZELŐPUMPÁT!

ennél nincs jobb ajándék, hidd el!

2010. jan. 11. 20:41
 3/25 ThodEE GoD ***** válasza:
100%

Plüss bilincs

3200-6000Ft

4/25 anonim ***** válasza:
a gravírozott ajándék szerintem is nagyon jó ötlet és nagyon egyedi dolgokat tudnak csinálni..(bocs hogy mondom de ha már így állsz neki az ajándékvásárlásnak akkor az már elég baj)
 5/25 anonim ***** válasza:
ékszer esetleg??
2010. jan. 11. 20:42
 6/25 anonim válasza:
Ha van rólatok közös kép akkor vidd el valahova ahol csinálnak belőle egy posztert :D sztem jó ötlet
2010. jan. 11. 20:43
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
óvszernek örülne:D
2010. jan. 11. 20:44
 8/25 anonim ***** válasza:
személyes ajándékot, te ismered, biztos tudod minek örülne.
2010. jan. 11. 20:46
 9/25 A kérdező kommentje:

nem az ajándékvásárlással van gond,csak annyira elegem van,hogy alig tudok ebben a hülye városban bármit is találni neki.. :D olyan nehéz ilyen szempontból vásárolni...

mondjuk ez a gravírozott ajándék nem rossz.. volt is ötletem,hogy tesóm olyat vett barátnőjének,hogy kulcstartó fémből és graviroztatott bele.. de mikor beleakarta rakni a képet,vhogy letörte vmijét.. és igy elment a kedvem,hogy megvegyek én is egy olyat.. de van egy jó bolt,ahol lehet nézni ilyen tárgyakat,meg graviroztatni ott helyben,oda majd benézek.. a vicces csak az,hogy exem nagypapája dolgozik ott.. :$

2010. jan. 11. 20:52
 10/25 A kérdező kommentje:

mi a francért oltogatsz?:O

ha nincs jobb dolgod,húzzál el innen gyorsan...:O

ötletet kértem ember.. tehetek róla ha ideges vagyok?:O

2010. jan. 11. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!