Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fészkes fene? Autista fiú feljelentése zaklatás miatt? Hát ezt elhiszitek?
Mekkora egy mocskos riba..
Szánalmas és undorító dolog.
nehéz elképzelni, hogy egy autistának könnyen a bizalmába férkőzhetett bárki a családtagjain kívül 8sokszor még nekik sem sikerül). az még nehezebben elképzelhető, hogy egy autista zaklatott volna bárkit is.
a betegség természetéből adódóan nem hiszem el ezt a sztorit.
ja, azt is nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy valaki időt energiát nem kímélve évek alatt valamiféle kapcsolatot alakít ki egy autista személlyel csak azért, hogy utána feljelenthesse. zavaros ez az egész.
mi történt? tényszerűen.
utánajárok még ennek, valami ilyesmit hallottam... hogy a csitrinek tetszett a fiú, mert "különleges", és utána a fiú mindig úgy jelezte, hogy megcsörgette a lány telefonját, mikor gondolt rá...
és mikor nagyon hiányzott, akkor egy órában vagy 6-7-8x csörgött, a kis csitrinek meg ebből elege lett, és ment a feljelentés, hogy kezeljék már, mert idegesíti őt...
de mondom, még utánaolvasok - egyik ismerősöm írt egy pár sort erről facebookon elég kemény hangvételben...
Facebook- a megkérdőjelezhetetlen igazságok tárháza.
De viccet félretéve: ha igaz a sztori, akkor tökéletesen egyetértek a felkiáltásoddal, miszerint átkozott legyen minden ilyen nő, aki tönkreteszi a férfiak életét (mellesleg, én is nőnemű volnék). Az a kis csitri sem lehet nagyon érett, ha azért szeretne valamit a fiútól, mert különleges, aztán, amikor megkapja, akkor dobbant... De amúgy, én sem hiszem, hogy olyan könnyű lenne egy autista fiú gyengéd érzelmeit megnyerni, elvégre- mint ezt valaki korábban már mondta- ezt még gyakran a családnak sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!