Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, miért, miért hiszik azt a fiúk, h a zaklatás jó benyomást tesz?
Na jó, igazából nem zaklatás, de irtó kellemetlen.
Már nem mosolyoghatok egy fiúra anélkül, vagy nem beszélgethetek vele, nem viccelődhetek vele anélkül, h utána rögtön meg ne keresne fb-n, vagy msn-en felvenne és minden, MINDEN alkalommal, ha fenn vagyok, rám ír és hiába mondanám, h dolgom van, akkor is csak mondja és mondja...??
Annyira kellemetlen, és hiába nem vagyok msn-en, rámír fb-n, és hiába rakon unavailable-be, AKKOR is rámír és...vvrrr...ilyenkor aztán tényleg eldurran a fejem. És lehet bármilyen helyes, ha mindig, MINDIG csak ugyanazokat a dumákat tudja nekem mondani, mint valami papagáj (olyan szép vagy, valami úgy megfogott benned, annyira jól nézel ki...). Nem ti mondjátok, h a BELSŐ a lényeg??? Kit érdekel, h h nézek ki??!! Próbáljon már egy kicsit mögém látni!! Az hogy lehet, h azok sokkal inkább bejönnek, akik nem mondják ki konkrétan, de mondjuk segítenek, foglalkoznak velem, IGAZÁN érdeklődnek...jajj nem tudom mi van már, de hogyan nem jönnek rá a fiúk, h ez a viselkedés NEM célravezető??!!!négy
pedig alapjáraton úgy vettem észre, normális
nem ismerik azt a közmondást, h ajtóstul a házba nem rontunk???
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:07
Nem mondja mindig, de napjában ötször hallani is elég idegesítő. És TÉNYLEG mindig rámír, keres, ha meglát. Mondhatom neki szépen, h most dolgozom, azt válaszolja: azért csak van időd kicsit írni, beszélni...amúgy sem bírom, ha nem hagynak szabad teret, de komolyan úgy érzem, mintha megfojtanának. (El nem tudom képzelni, ez kinek jön be.) Tényleg idézőjelesen értettem a zaklatást, kicsit túlreagáltam, de ne tudd meg, milyen idegesítő tud egy ilyen lenni.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:14
Akkor te egy ilyen rendes fajta vagy. :) És egy szóval sem mondtam, h az alfahímet keresem. Semmi extra nincsen az én álompasimban: egy megfelelő intelligencia, kellő humorérzék és hozzáállás a dolgokhoz, férfias kiállás...szerintem ez a legtöbb normális pasiban benne kell legyen. Ugye ettől még nem húdemagasak az elvárásaim? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!