Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szall le rolam vegre?
Fel eve ismerem, azota talalkozgattunk baratilag. Sok gond volt az eletemben, mondtam, hogy nyaron randizhatunk. Randiztunk, bevallotta, hogy szerelmes.. Megsajnaltam es osszejottunk, azt hittem majd bennem is kialakul. De hanyingerem van minden csoknal...
Mar 3x szakitottam vele, de masnap ujra ir, azz hiszi, hogy csak pillanatnyi elmezavarom van es mergembol kuldom el melegebb eghajlatra. Egyszeruen nem képes felfogni, alomvilagban el, o elkepzelte anno, hogy mi egyutt leszunk, nem képes tullepni...
Durva lenne letiltani fbon, illetve a szamat telefonon??
Ezt a 2,5 órás körözést nem tudom mire vélni... biztos
sok a pénze üzemanyagra.
Szerintem próbáld ki, amit javasoltam :) Remélem beválik,
egy nyugodt emberrel több lesz a földön :)
Es nem hiszem, hogy egy 2 soros "szerelmeslevelet" az ejszaka kozepen kellene idehozni es bedobni a postaladaba, aztan meg itt nezegetni a hazat 2,5 oran at. Majd mielott apa muszakja lejar, elotte 10 perccel elmenni innen.
Mindezt 2 het utan, ami EGYETLEN EGY talalkozast jelentett addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!