Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem száll már le rólam az exem?
Bosszant, idegesít azzal, hogy állandóan a környezetemben legyeskedik. Próbál féltékennyé tenni: a szakítás után pár napra rá kikezdett a legjobb barátnőmmel(barátnőm le fogja koptatni, nem kezdene vele már csak miattam sem). Ráadásul eközben folyton engem bámul, hogy mit fogok reagálni erre, szóval annyira átlátszó az egész... Utána meg elkezd nyalizni: ismerőseimnek mondja hogy még mindig tetszem neki, mert tudja hogy vissza jut a fülembe. (Eddig sosem barátkozott az én barátaimmal, érdekes most milyen "jó" haverjai lettek hirtelen a szakításunk után...) Aztán folyton magáról beszél(néha-néha érdeklődik felőlem is), bulizik és még menőzik is, hogy neki most milyen jó az élete, és direkt olyan embereknek mondja, akik visszamondják nekem. Tiszta szánalmas. Nem tudom hogy szeret-e még és azért csinálja ezeket mert megbánta a szakítást, de amit most csinál az egyre bosszantóbb. De ha megbánta akkor meg miért nem kér bocsánatot, az sokkal egyenesebb nem?! Olyan gyerekes módszerekkel próbál felém közelíteni/közelembe maradni, mert tudom hogy milyen félénk... Vagy csak figyelemre vágyik?!
Mikor fog lekopni végre, miért nem tudja végre túltenni magát rajtam? Hiába mutatom azt hogy engem már nem érdekel, egyre jobban csinálja ezeket... Nem állíthatom le, mert közvetlenül nem zaklat, de folyton kapom róla a híreket a barátaimtól hogy mivel rukkolt már megint elő. És elég zavaró, mert így folyton eszembe jut.(Egyébként ő dobott ki engem mert már nem szeretett) 18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!