Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem száll már le róla?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, jóba vagyunk meg minden, egyenlőre haverok. Sokat panaszkodik az exe miatt, akivel 3 évig voltak együtt. Másfél éve nincsenek már együtt, a srác már nem is szereti. És ez a kis céda minden egyes csajt elhajtott a sráctól, mindegyiknek beadta, hogy ő még mindig együtt van a sráccal. Emiatt egyik lány se akart együtt lenni haverommal, emiatt a sok hazugság miatt. Olyanokat is hazudott hogy megverte őt, meg ilyenek. Konkrétan már tönkreteszi. Beszélni nem lehet a lánnyal, ez már komolyan beteges. Szerintetek mit kéne tenni?2013. máj. 11. 20:58
1/8 anonim válasza:
A csajszi nem tudja elengedni a srácot mert még szereti. Tudom,hogy azt írtad,hogy nem lehet beszélni vele, de akkor is meg kéne próbálni
2/8 anonim válasza:
*egyelőre.
Nyilvánosan porig kell alázni a csaj egóját és majd akkor kussol. ezt nőként írom. Az ilyet én sem viselném el.
3/8 anonim válasza:
Ezt úgy hívják megszállott pszichopata, hogy tudd a pontos fogalmát annak az embernek aki ezt műveli.Ismerek ilyet, van "szerencsém" egy ilyenhez.
4/8 anonim válasza:
eleve a srác indítson úgy, hogy itt az őrült exnőm, ne higgy el neki semmit.
aztán ne kürtölje szét mindenkinek, hogy épp azt a csajt fűzi, így nem tudja meg az az elmeroggyant, nem is tud keresztbetenni
én is voltam így pasival, kibírtam azt a 2 hónapot, amíg biztos nem lett a kapcsolat, és már nem tudott belefúrni az az elhussant szerencsétlen
ha a csaj megértő, akkor felfogja és elfogadja
5/8 A kérdező kommentje:
Komolyan nem lehet vele beszélni, mert nem hallgatja meg az embert. Igaz, nekem csak mesélt róla, de biztos megrángatnám a csajt..
2013. máj. 11. 21:24
6/8 A kérdező kommentje:
Csomó pasija volt már azóta, miért nem képes már túllépni??
2013. máj. 11. 21:26
7/8 anonim válasza:
Mert elmebeteg.
amit a 4-es írt az jó taktika szerintem.
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kürtöli ki senkinek hogy épp kit fűz, az a céda mindig rájön valahogy vannak úgynevezett "kutyái" akik mindenről tudnak, csak azt nem lehet tudni hogy kik.
2013. máj. 11. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!