Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szall le rolam vegre?
Fel eve ismerem, azota talalkozgattunk baratilag. Sok gond volt az eletemben, mondtam, hogy nyaron randizhatunk. Randiztunk, bevallotta, hogy szerelmes.. Megsajnaltam es osszejottunk, azt hittem majd bennem is kialakul. De hanyingerem van minden csoknal...
Mar 3x szakitottam vele, de masnap ujra ir, azz hiszi, hogy csak pillanatnyi elmezavarom van es mergembol kuldom el melegebb eghajlatra. Egyszeruen nem képes felfogni, alomvilagban el, o elkepzelte anno, hogy mi egyutt leszunk, nem képes tullepni...
Durva lenne letiltani fbon, illetve a szamat telefonon??
Masnap irt fbon, mintha semmi se tortent volna!!! Hihetetlen...
Es mar masodjara sem szepszoval kuldtem el a fenebe...
Mit ertsek meg ezen? Ha szep szavakkal, magyarazatokkal kidobnak, nem irok ra az akkor mar expasimra ugy, mintha meg mindig egyutt lennenk!
Valami nem 100-as ebben a pasiban...
Mennyi idős vagy? Ha fiatal, akkor esetleg szülőktől tanácsot kérhetsz.
Egyébként pedig tiltsd le, ha hiv, ne vedd fel, hanem
irj neki egy sms-t, hogy "többé ne keress. döntésem
végleges. további szép életet." vagy valami hasonlót :)
5-os, nem ertem mirol beszelsz....
Normalisan elmondtam neki, hogy mi a bajom (csak az van, a hatam kozepere sem kivanom ot), eszervekkel kifejtve, majd hogy szeretnem, ha vege lenne.
O meg csak mosolygott.... Mondtam, hogy VEGE, erted? Es hazajottem.
Masnap reggel mar vart a joreggelt uzenete, igy meg ugy szeret.
Ekkor mar nem ennyire szepen magyaráztam el, hogy vege... Következő nap ujra irt...
Aki ennyire nem kepes felfogni, hogy mi a helyzet, az nem 100-as. Mondjuk mas is utalt mar erre eddig.
2 hete beszeltunk amikor eljott a hazunkhoz, es bedobott egy levelet a postaladaba... A biztonsagi kamera szerint 2,5 oran at korozott a haz korul.......
Kitartó a srác.
Egyébként amit írtam, próbáld meg. Ha meg nem, akkor
ird le neki mégegyszer, hogy vége, és hogy ha legkö-
zelebb meglátod, zaklatási pert akasztasz a nyakába.
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!