Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem el a pénzem?
Korábban nem igazán kerültem ilyen helyzetbe, ezért most nagyon tanácstalan vagyok. Friss kapcsolatban vagyok, és még nem is igazán ismertük meg egymást. Több dolgot mondott hogy rendeljek neki (telefontokot, pénztárcát) Amik összege kb ugyanannyira jött ki mint az egyik utazásunké, úgyhogy nem csináltam belőle gondot. De most rendeltetett velem a főnökének könyvet, amihez persze blokkot is kaptam, de a pénzről egy szót se szólt, pedig hát nem is az övé a könyv. Rákérdeztem, hogy odaadta e a főnöke a pénzt, de figyelmen kívül hagyta a kérdést, vagy nem vette észre, mindenesetre nem válaszolt rá. Most pedig csináltatott velem egy egyedi készítésű pólót, aminek az összegéről szintén nem esett szó. Barátnőm mondta, hogy csak simán mondjam, hisz az anyagiakról is tudni kell beszélni. De én egyszerűen kínosnak találom a témát. Én nem dolgozom, ő pedig elég jól keres. Tanácstalan vagyok! Segítség!
20/L
Hihetetlen, hogy egyesek felnőttként mennyire éretlenek tudnak lenni.
És naiv buták, már bocsánat.
Persze, te állás nélkül kínosnak találod a témát, ő meg nagyon vígan eléldegél így melletted, mert akárhogy megfejhet. De te tudod, hagyd csak kihasználni magad, ha valaki eddig nem jut el agyilag, akkor meg is érdemli, hogy kihasználják.
De hogy ne csak azt ecseteljem, hogy mennyire éretlen vagy még a komoly kapcsolatokhoz, pár jótanács:
Mondjuk ha legközelebb rendeltetni akar veled valamit, közöld vele, hogy oké, adja oda az árát, és megrendeled nagyon szívesen.
Vagy talán ami még jobb verzió: mondd meg neki, hogy ő sem fogyatékos, van két szép lába, amivel oda tud menni az üzletbe, van két szép keze, amivel interneten is tud rendelni, és van egy szép szájacskája, amit nem csak nyalásra tud használni, hanem arra is, hogy felvegye a telefont, és rendeljen, ami kell neki.
Továbbá közölheted vele, hogy nem szereted, ha egy pasi annyira töketlen, hogy még önmaga egy nyavajás könyvet sem tud rendelni.
"Nem tudom h meg lehet e vele beszélni ilyen dolgokat"
Nézd, akivel elemi szinten sem lehet anyagiakról beszélni, az egyszerűen nem érett egy komoly kapcsolatra.
Bár ahogy látom, egyikőtök sem érett rá. Mivel ő csak kihasználni akar téged - nagyon ez jön le -, te meg egyszerűen képtelen vagy a kommunikációra.
Tudod, a szádat nem csak sz*pásra lehet ám használni, hanem arra is, hogy beszélj vele.
"nem tudom mit lehet vele megbeszélni, és azt hogyan"
Nyugtass meg, hogy nincs 8 általánosnál magasabb végzettséged! Ennyire primitív nem lehet egy "felnőtt" nő!
"Ötleteket szeretnék"
Most ez komoly? Nem akarod, hogy egyenesen mi beszéljünk vele?
"de inkább facen"
Ez az, fokozd még! Lassan már eléred a tízévesek színvonalát, sőt! Már ők is képesek megmondani, ha valami bajukra van, és nem csak "facen".
Komolyan, nagyon remélem, hogy ez csak kamukérdés, és valami unatkozó negyvenes pattanásos dagadt informatikus vagy, mert ennyire egy nő nem lehet buta és szolgalelkű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!