Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél tőlem egy lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebben semmi nem volt, mármint, baj, de valahol történt valami, ami miatt már fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Eszeveszettül szeretem, nem feltétlen az a lényeg, hogy összejöjjünk, csak szeretnék kapcsolatban maradni Vele, de Ő fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Szerintetek mi a teendő? Azon kívül, hogy elfelejtem, persze.2010. jan. 11. 18:29
31/38 anonim válasza:
akkor feljelent és már tuti, hogy nem fogod látni...
32/38 A kérdező kommentje:
Miiii? Milyen dugás, micsoda?? :D
2010. jan. 11. 18:49
33/38 anonim válasza:
miert, mit hittél? mit fogunk gondolni? te már 24 vagy, ez igény, és ő meg nem tudja neked megadni. csak azt ne mondd már, h csókolózgatni, meg sétálgatni akarsz vele :))
34/38 A kérdező kommentje:
Valakivel keversz 21 vagyok!
2010. jan. 11. 18:51
35/38 anonim válasza:
ha már ezt pontositottad pontosithatnád a lány korát is...
36/38 A kérdező kommentje:
15 múlt nincs még 16!
2010. jan. 11. 18:52
37/38 anonim válasza:
na mind1. akkor is hagyd. ha már feljelentéssel fenyeget, akkor nem akar semmit se. értsd mar meg.
38/38 anonim válasza:
Mi hiányolnivaló van a viselkedésén? Bármi volt köztetek, úgyis elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!