Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél tőlem egy lány, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél tőlem egy lány, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebben semmi nem volt, mármint, baj, de valahol történt valami, ami miatt már fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Eszeveszettül szeretem, nem feltétlen az a lényeg, hogy összejöjjünk, csak szeretnék kapcsolatban maradni Vele, de Ő fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Szerintetek mi a teendő? Azon kívül, hogy elfelejtem, persze.
2010. jan. 11. 18:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

15- és 20+

ez már megmagyarázza... egy értelmes lány aki nem akar 20 évessel járni ... ebben nincs semmi kivetni való

igy még jobban megértem, hogy miért ijedt meg amikor hozzáértél főleg akkor ha te nem is tetszel neki...

2010. jan. 11. 18:36
 12/38 A kérdező kommentje:
De itt a dolog nyitja... Féléve ismerjük egymást. :) Szóval nem tudom, miért kell most így berezelni, főleg, hogy tudja mennyire szeretem, és mennyire sokat jelent nekem...
2010. jan. 11. 18:37
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
egy 20+ csaj is berezelne ahogy egy 20+ fiú is ha valaki szerelmet vallana neki...
2010. jan. 11. 18:37
 14/38 A kérdező kommentje:
Na jó, de egyből fenyegetéssel kell jönni? :) Ez azért erős.
2010. jan. 11. 18:38
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

lehet félénkebb ... vagy úgy nézel ki ... vagy csak igy probálja tudtodra adni, hogy nem jösz be és kopj le ...

szerintem a legutolsó a leghelyesebb...

2010. jan. 11. 18:40
 16/38 A kérdező kommentje:
Lehet mindhárom. :) De sokat tettem Érte, ott voltam vele, amikor más nem, figyeltem rá, mikor senki más, miért kell feleslegesen csesztetni ezért, főleg ilyen dolgokkal, hogy feljelent.
2010. jan. 11. 18:40
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
ja, te vagy a 24 éves pasi, akinek 14 éves baratnoje van. értsd már meg h ÖREG VAGY HOZZÁ!! én is megijedtem volna abban a koromban, ha egy korodbeli pasas bepróbálkozik!!!!!!
2010. jan. 11. 18:41
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem TE vagy az,aki kiírta a virágcsokros kérdést valamelyik nap?Szerintem a NEM az NEM,fogadd el,és kész.Ha nem hagyod békén a csajt,csak azt éred el vele,hogy még jobban meg fog utálni.Ezzel a nyomulással csak tönkre vágod,nem pedig jobbá teszed a dolgokat.
2010. jan. 11. 18:42
 19/38 A kérdező kommentje:
Virágcsokor? :D
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

megint változott a helyzet... a családja milyen? miben segitettél? hogyha nem ismerem a lányt akkor nem sokat tudok mondani

lehet, hogy csak lelki szemetesláda voltál... csajoknál előfordul, hogy amikor sz@rul vannak elsirják neked a bánatod utána meg nem érdekled őket...

a 20+ fogalom elég tág, jobb lenne pontositani...

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!