Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél tőlem egy lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebben semmi nem volt, mármint, baj, de valahol történt valami, ami miatt már fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Eszeveszettül szeretem, nem feltétlen az a lényeg, hogy összejöjjünk, csak szeretnék kapcsolatban maradni Vele, de Ő fél tőlem, feljelentéssel fenyeget. Szerintetek mi a teendő? Azon kívül, hogy elfelejtem, persze.2010. jan. 11. 18:29
21/38 A kérdező kommentje:
Családja nem nagyon foglalkozik vele, nincs normális barátnője sem.
2010. jan. 11. 18:43
22/38 anonim válasza:
akkor lelkileg sem lehet frankó a csaj... nem kell rátegyél még pár lapáttal
24/38 A kérdező kommentje:
Hát épp ezért akarok Vele lenni!! Mert tudom, hogy segítenem kell...
2010. jan. 11. 18:45
25/38 anonim válasza:
Konkrétan hány éves vagy? A 20+ lehet 40 is. Én is ezt tenném a csaj helyébe. :|
26/38 anonim válasza:
ha nem kéri és te mégis adod abból nem lesz semmi jó...
27/38 A kérdező kommentje:
21 :) Csak nem akarom leplezni magam, hátha erre jár... És miért tennéd ezt?
2010. jan. 11. 18:46
28/38 anonim válasza:
Ne erőltesd. Ne viselkedj úgy, hogy akár a legparanoiásabb lány is zaklatásnak vehesse, kerüld akkor is, ha minden rossz szándék nélkül mennél a közelébe. Ne akard helyette eldönteni, hogy mire van szüksége.
29/38 anonim válasza:
és mégis h akarsz segiteni?? h néha jól megdöngeted, mint a nyári vihar a zsalugátert?? :)) értsd már meg, h nem vagytok egy szinten. te d.gni akarsz, ő meg nem, mert még gyerek.
30/38 A kérdező kommentje:
De nem tudom kerülni mert hiányzik...
2010. jan. 11. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!