Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos egy férfinál a határozottság és a dominancia, könnyen hozzak döntéseket, mindenben én kezdeményezzek?
Nekem fontos, ráadásul pont ezekben a dolgokban feltétlenül: "pl. a munkakeresésben, ismerkedésben és elég nehezen tudok döntéseket hozni". De nem hinném, hogy mind egyformák vagyunk, biztos vannak olyan nők, akiknek ez nem annyira mérvadó.
Egyébként általában a félénkebb embereket is rákényszeríti az élet előbb utóbb bizonyos mértékű határozottságra olyan kérdésekben mint álláskeresés és néhány komoly döntés meghozatala.
Az vadidegen lányok leszólítása meg szerintem nem biztos, hogy a legjobb módszer, ezt sokan nem szeretik, akár határozottan teszed, akár nem.
Számomra a határozottság fontos. Én nem akartam soha olyan pasival összejönni, aki tutyimutyi, nyámnyila, hetekig rág mindent, határozatlan. Számomra a határozatlan férfi nem vonzó, ennyi.
Viszont a dominancia más téma. Nekem nem jön be az irányításmániás pasi típus. Egy pár legyen egyenlő a kapcsolatban/házasságban, ne legyen egyik sem fölérendeltje a másiknak, ne akarjon dominálni, uralkodni egyik fél sem. Én az ilyen pasikat nem viseltem el, hanem kidobtam mikor kiütközött ez az énjük...persze volt megdöbbenés:D, megsértődés, de kit érdekel?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!