A határozottság, dominancia ha nincs meg egy férfiban, akkor kapcsolat nem is működik mindig tönkremegy? (Hölgyek, lányok véleménye)
A határozottság oké.
A dominancia már csak kényes keretek között. A "két dudás egy csárdában..." elv alapján páros lábbal rúgnám ki magam mellől, ha fölém akarna kerekedni.
Alapvető tévedésben vagy.
A dominanciára való törekvés, a hatalmaskodás, a partner elnyomása az, ami tönkretesz egy kapcsolatot.
NORMÁLISAN viselkedj a partnereddel. Ne próbálj dominálni, se megalázkodni.
Ez így érthető a számodra?
Nem igazán így értettem a dominanciát. Sajnos sok kapcsolatom zátonyra futott, mivel én sosem szerettem a megalázást, verést, kikötözést, szado-mazo dolgokat. Viszont a nők 90%-a, de lehet még több, ezt igényli.
Ugyan nem annyira a határozottság kérdéskörébe tartozik, de az sem túl pozitív, ha példának okáért adva van egy gyengébb fizikumú ember, akkor az hogyan tudja megvédeni a barátnőjét például este, ha megtámadják vagy ha mások elkezdenek vele flörtölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!