Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megkérdezem tőle?
Szia!
Szerintem, ha nem mondott semmi konkrétat, azt azért tette, mert 1) vagy nem jössz be neki, és nem akarta kerek-perec kimondani, nehogy megbántson, 2) foglalt, és boldog a mostani kapcsolatában, 3) van egy kialakulóban levő kapcsolata, amelyet te "tönkretennél", vagy 4) erősen megfontolja a választ, nem akarja elkapkodni.
Döntsd el te, ő melyik kategóriába tartozik, és aszerint dönts!
Sok sikert! :)
1,azt nemtudom h bejövök-e neki de inkább mondta volna el h nem,ellehet azt nem bunkón is.
2,nincs párkapcsolatban őkis kb 4hónapja mentek szét mint mi
3,nemtudom h van-e kialakulóban valami,az tény h sokaknak bejön és járnának vele,velem max azért lenne jó mert egyszerűen annyira hasonlítunk egymásra mintha testvérek lennénk
4,nemtudom lehet az igazit keresi de akkor mondta volna h hát ez nekem így még kevés ismerjük meg jobban egymást vagy valami.....
Kérdezd meg tőle, nem jó, ha ezen őrlöd magad. Ha te már elmondtad neki, mit érzel, jön neked egy normális válasszal. Még akkor is, ha az "nem" lesz.
Sok sikert!
Még ha szimpatikusnak talál is egy nő, nem tudom miért hiszik azt a férfiak, hogy ha minden előzmény nélkül elé állank és szerelmet vallanak, akkor a nő a nyakukba borul. Szerintem erre nem nagyon lehet mit mondani, valószínűleg a csak köpni-nyelni nem tudott. Ha tetszik egy nő, akkor el kell hívni moziba vagy vacsizni vagy sétálni, kell beszélgetni vele, és lassan haladni előre. megfogod a kezéd, megöleled, megcsókolod... Ha ezt engedi akkor egyértelmű a dolog.
Szerintem a csaj el fog utasítani, mert teljesen bizonytalan magában, te meg elé álltál hogy ő álmaid nője, és ezzel még azt a kicsi esélyt is nullára redukáltad, ami esetleg lett volna.
ha szerencséd van nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!