Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha megkérdezem tőle?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe annyira beleestem mint még senkibe.Nemrég elmondtam neki mitérzek iránta de ő nemmondott rá semmi konkrét dolgot.Gáz ha megkérdezem tőle hogy akkor lehet valami és találkozgassunk még és majd kiderül lesz-e valami, vagy nem és legyünk barátok?
2010. jan. 11. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
dehogy gáz sőt,szerintem kérdezzd meg tőle max lesztek barátok és ne feledd BARÁTSÁGBÓL LEHET SZERELEM DE SZERELEMBŐL BARÁTSÁG SOHA:)
2010. jan. 11. 15:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, ha nem mondott semmi konkrétat, azt azért tette, mert 1) vagy nem jössz be neki, és nem akarta kerek-perec kimondani, nehogy megbántson, 2) foglalt, és boldog a mostani kapcsolatában, 3) van egy kialakulóban levő kapcsolata, amelyet te "tönkretennél", vagy 4) erősen megfontolja a választ, nem akarja elkapkodni.

Döntsd el te, ő melyik kategóriába tartozik, és aszerint dönts!

Sok sikert! :)

2010. jan. 11. 15:58
 3/11 A kérdező kommentje:

1,azt nemtudom h bejövök-e neki de inkább mondta volna el h nem,ellehet azt nem bunkón is.

2,nincs párkapcsolatban őkis kb 4hónapja mentek szét mint mi

3,nemtudom h van-e kialakulóban valami,az tény h sokaknak bejön és járnának vele,velem max azért lenne jó mert egyszerűen annyira hasonlítunk egymásra mintha testvérek lennénk

4,nemtudom lehet az igazit keresi de akkor mondta volna h hát ez nekem így még kevés ismerjük meg jobban egymást vagy valami.....

2010. jan. 11. 16:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Nemjó a tudat hogy most akkor mit is akart ezzel mondani....folyton ezen agyalok....
2010. jan. 11. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, nem jó, ha ezen őrlöd magad. Ha te már elmondtad neki, mit érzel, jön neked egy normális válasszal. Még akkor is, ha az "nem" lesz.

Sok sikert!

2010. jan. 11. 16:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Nah írtam neki sms-t hogy őszintén mondja meg hogy lehet valami esetleg ha jobban megismerjük egymást vagycsak barátok vagyunk.....
2010. jan. 11. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Még ha szimpatikusnak talál is egy nő, nem tudom miért hiszik azt a férfiak, hogy ha minden előzmény nélkül elé állank és szerelmet vallanak, akkor a nő a nyakukba borul. Szerintem erre nem nagyon lehet mit mondani, valószínűleg a csak köpni-nyelni nem tudott. Ha tetszik egy nő, akkor el kell hívni moziba vagy vacsizni vagy sétálni, kell beszélgetni vele, és lassan haladni előre. megfogod a kezéd, megöleled, megcsókolod... Ha ezt engedi akkor egyértelmű a dolog.

Szerintem a csaj el fog utasítani, mert teljesen bizonytalan magában, te meg elé álltál hogy ő álmaid nője, és ezzel még azt a kicsi esélyt is nullára redukáltad, ami esetleg lett volna.

ha szerencséd van nincs igazam.

2010. jan. 11. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké de inkább tartsam magamban és kínozzam magam vele mikor aligtudunk beszélni.....Jó oké elmenni valahova stb bár ilyen hidegbe nem a legjobb kimozdulni....Amugy én annyit mondtam el neki hogy mitérzek nemmondtam konkrétan h nah akkor járunk?Mert ha aztmondaná hogy lehet akkor próbálnék minél többet velelenni és ha megszeret stb akkor lehet valami....De ha ő úgyáll hozzá hogy nem is akar többet csak barátként tekint rám akkor minek hajtanék érte?Teljesen felesleges idő....De olyanrosz h még az sms-re sem válaszol ennyit szerintem megérdemelnék.... Most csak tudja hirtelen hogy meg-e akar ismerni jobban vagy sem.....
2010. jan. 11. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem immár egyértelmű, hogy nem szeretne semmit. Az ilyet hagyd, nem mész vele semmire. Vannak normális lányok, velük próbálkozz! <->
2010. jan. 27. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy az elsőnek egyáltalán nincs igaza, szerelemből kovácsolódhat egy igazán jó barátság! :)
2010. jan. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!