Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (Vigyázat! Hosszú lesz! ) 24F
Van egy csaj, általános iskolás korom óta (évfolyamtárs) vonzódok iránta, és nem csak testileg. Úgy hozta a sors, hogy középiskolába egy osztályba kerültünk és közös társaságba kezdtünk el járni, jó barátok lettünk. De én sohasem kezdeményeztem, mert 1. mindig volt pasija, 2. úgy gondoltam, hogy "nem lennék elég jó neki", nem vagyok egy Adonisz meg ilyenek. Aztán egyszer csak szakítottam a barátnőmmel és rá pár hétre együtt mentünk el bulizni és kikezdett velem. Semmi konkrét csak érzékeltette, nekem nem tűnt fel, természetesnek vettem az ilyen dolgokat tőle, de a barátaim egész este mondták, hogy a csaj nagyon rám van állva. Én nem csináltam semmi, mivel nem gondoltam volna, hogy igazuk lenne, plusz volt pasija, akit ráadásul még ismertem is. A kapcsolataimban is hűséges típus vagyok és nem is kezdek ki foglalt csajokkal, főleg ha még ismerem is srácot. Aztán az este végén mikor már több alkoholt ivott a lány, ketten ültünk a szórakozóhely udvarán és egyszer csak "kifakadt". Hogy mit csináljon már, hogy észrevegyem a közeledését. Mondtam neki, hogy nem is gondoltam közeledésre, mivel barátja van. Erre fogta magát felkelt és elment. Persze az este folyamán én voltam a lúzer, mert hogy nem vittem haza és dugtam meg. Nem érti meg sok haverom, hogy én nem vagyok ilyen. Aztán teltek az évek, a csaj már nem járt velünk szinte sehova, aztán egyszer ismét egy szakítás után, a barátaim rendeztek egy "felejtős" bulit. Hogy fojtsam alkoholba a bánatomat. Egyszer csak megjelent a csaj és hajnal tájt mikor már végem volt elég rendesen odajött és megkérdezte, hogy mi lenne, ha összejönnénk? Pedig még mindig ugyanazzal a sráccal járt. Mondtam neki, hogy szakítson vele és utána újrabeszélhetjük a dolgot. Azóta nem beszéltünk, néha összefutunk, köszönünk és ennyi.
Csak hogy, azóta minden nap azon rágom magam már kb egy éve, hogy mit basztam el, egy olyan csajjal járhatnék akibe száz éve "szerelmes" vagyok. Viszont mikor elhatározom, hogy beszélek vele az érzéseimről, mindig eszembe jut, hogy többször is bepróbálkozott nálam még pasija volt, nekem pedig a hűség mindennél fontosabb. Valószínű, hogy nálam is ugyanezt csinálná, nekem pedig arra nincs szükségem. Jelenleg próbálom erősen elfelejteni, de nagyon nehéz. Azóta a barátaimmal minél többet járok bulizni, hogy elfelejtsem, de bárhová megyünk az egy hónapban legalább összefutunk vele valamelyik diszkóba. Na ott vége az estémnek, onnantól csak az alkohol dominál.
Szerintetek mi tévő legyek?
Amikor legközelebb találkoztok, hívd el egy kávéra, vagy ha akkor nem ér rá, beszélj meg vele valamit. Ott pedig akár meg is kérdezhetnéd, hogy ő mit gondol, és hogy egyáltalán mi van.
Ugye kb. 10 év eseményeit írtad le, így nyilván erősen hiányos a leírás, de a "józanul leülni beszélgetni" részt hiányoltam :)
szerintem nem b@sztál el semmit, tisztességes játékot játszol! ahogy mondtad, valószínű, veled is ezt csinálná, mint a mostani pasijával. ez a lány nem akar téged eléggé, mert akkor szakított volna. azt kell, h mondjam, nem igazán érdemel meg téged. mindenki életében van egy olyan nagy szerelem, ami sajnos beteljesületlen marad, vmilyen okból kifolyólag. sajnos ezen meg kell próbálni túllépni, de azért azt mindketten megérdemlitek, h tisztán lássátok a dolgokat, azért én is tanácsolom, h üljetek le egyszer beszélgetni (lehetőleg alkohol nélkül).
hosszabb távra pedig azt tanácsolom, keress vigaszt másnál, s még ha sok időbe is telik, h elfelejtsd végleg ezt a lányt, meglátod boldog leszel!
hát én így ismeretlenűl is tisztellek és becsüllek......az általam ismert fiúk már rég hanyadt döntötték volna a csajt nem törődve semmivel.
örülök,hogy vannak még ilyen tisztességes fiúk a világon.Szerintem is csak szórakozik veled a lány....ki akar használni....ha nem így lenne most te lennél a barátja nem az a másik.hidd el nem ő az igazi számodra......bár ki vagyok én hogy ezt eldöntsem...végülis a te életed úgy döntesz ahogy akarsz.....üssz is jühetsz vele de mi rá a garancia,hogy nem úgy jársz mint a mostani barátja.....gondolj bele.....szerintem folzamatosan csalja a barátját az elmondottak alapján nekem ez jön le....
hát minden esetre sok sikert neked,remélem nem fogsz csalódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!