Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt nem bírom, mi lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem bírom, mi lesz így?! 16L

Figyelt kérdés

17éves a barátom én voltam az első szerelme és az első barátnője 3hónapot voltunk együtt és ma szakított velem mivel ő már nem szeeret! Egyébként egy elkényesztetett gazdag fiú,de haza vitt bemutatott a szüleinek nálunk is járt rendszeresen de most mégis vége lett..még tegnap is volt nálunk csókolóztunk megölelt..stb

Apukám azt mondja,hogy szerinte fog még keresni,szerintetek? Lehet ebből még valami? Nagyon szeretem és nagyon hiányzik:(

2011. okt. 30. 12:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ne add fel! ha szeret akkor vissza jön! "Ha szeretsz valakit engedd el, és ha visszajön ő is szeret téged!" lehet h csak szünetet akar! az ember addig nem tudja h mit szeret ameddig el nem veszíti! Kérdés! amikor meg csókolt akkor behunyta a szenét? nem láttad véletlen?
2011. okt. 30. 12:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia! Igen behunyta a szemét,és azt mondta,hogy ne csináljam ezt ne húzzam tovább,vagy valami ilyesmit..

de azt is mondta tegnap,hogy teljesen külön világ vagyunk meg ilyesmi:(

De tudniillik azért kezdődött el a veszekedés,mert én mondtam neki,hogy nem foglalkozik velem annyit mint régen..és ennyi volt..

2011. okt. 30. 12:30
 3/11 anonim válasza:
Íhhh... :S hát... a párommal is majdnem emiatt jöttünk szét! úgy éreztem hogy csak lehuz és nem figyeltem oda arra hogy milyen kis örömöket okozott nekem :) csak azért átjött mert szeretem volna! és lány létére megmasszírozott! Csak nem értékeltem hogy ott volt velem! :S de észrevettem h milyen sok mindenről mond le értem és nem lett semmi gond! de téged milyen téren hanyagolt el?
2011. okt. 30. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretne akkor nem hagyott volna ott most... Komolyan álomvilágban élsz, ha ezek után arra számítasz, hogy visszajön..
2011. okt. 30. 12:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát nem jött annyiszor udvarolni,alig hívott fel telefonon,mindig én hívtam..ennyi lényegében..és én szépen elkezdtem neki ezeket mondani,és akkor erre mondta,hogy időre van szüksége mert ő még sosem volt szerelmes ...de kérdeztem tőle ha nem vagyok veled hiányzok? azt mondta Igen,kérdeztem hogy szokott rám gondolni? azt mondta Igen stb.

És akkor reggel felhív hogy szia hogy aludtál,bezsélgettünk egy kicsit és akkor mondta,hogy szerinte legyen vége mer tő már nem szeret engem barátok maradhatunk de mint szerelme úgy már nem..

2011. okt. 30. 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
De azért reménykedek még,mert van egy barátja és ő is pont ilyen,,hogy megijjedt a kapcsolattól ezért szakított a csajjal de már megint együtt vannak.
2011. okt. 30. 12:45
 7/11 anonim válasza:

[link]

Figyelmedbe ajánlanám ezt a weboldalt ha nem látsz más kiutat! :)

2011. okt. 31. 14:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Szombaton tartom a szülinapom egy clubban és erre ma azt mondta a barátjának,hogy akkor jönnek ők is( ha én ott leszek) szerintetek ezt mért mondhatta?
2011. nov. 1. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
ván vélé válámi árányember?
2011. nov. 1. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Gazdag srác vagyok, de ezzel nem vágok fel. A csajom 2 hónap uán szakított velem azzal a dumcsival, hogy már nem szeret. Le merem fogadni, hogy még keresni fog miután megunja, hogy olyanokkal smárolgat akik egyáltlán nem éreznek irána semmit. Veled i így lesz.
2011. nov. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!