Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem bírom, mi lesz így?! 16L
17éves a barátom én voltam az első szerelme és az első barátnője 3hónapot voltunk együtt és ma szakított velem mivel ő már nem szeeret! Egyébként egy elkényesztetett gazdag fiú,de haza vitt bemutatott a szüleinek nálunk is járt rendszeresen de most mégis vége lett..még tegnap is volt nálunk csókolóztunk megölelt..stb
Apukám azt mondja,hogy szerinte fog még keresni,szerintetek? Lehet ebből még valami? Nagyon szeretem és nagyon hiányzik:(
Szia! Igen behunyta a szemét,és azt mondta,hogy ne csináljam ezt ne húzzam tovább,vagy valami ilyesmit..
de azt is mondta tegnap,hogy teljesen külön világ vagyunk meg ilyesmi:(
De tudniillik azért kezdődött el a veszekedés,mert én mondtam neki,hogy nem foglalkozik velem annyit mint régen..és ennyi volt..

Hát nem jött annyiszor udvarolni,alig hívott fel telefonon,mindig én hívtam..ennyi lényegében..és én szépen elkezdtem neki ezeket mondani,és akkor erre mondta,hogy időre van szüksége mert ő még sosem volt szerelmes ...de kérdeztem tőle ha nem vagyok veled hiányzok? azt mondta Igen,kérdeztem hogy szokott rám gondolni? azt mondta Igen stb.
És akkor reggel felhív hogy szia hogy aludtál,bezsélgettünk egy kicsit és akkor mondta,hogy szerinte legyen vége mer tő már nem szeret engem barátok maradhatunk de mint szerelme úgy már nem..
Figyelmedbe ajánlanám ezt a weboldalt ha nem látsz más kiutat! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!