Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mi lesz? Barátom külföldre ment dolgozni, eddig együtt laktunk, mióta elment nem bírom az életemet élni.

Figyelt kérdés

Szerintetek én látom ilyen rosszul a helyzetet?

Mit lehet tenni???

(bocs, a regényért)

Kérlek segítsetek, most nagyon a padlón vagyok! Barátom külföldre ment dolgozni, eddig együtt laktunk, mióta elment nem bírom az életemet élni. (szószerint, egésznap az ágyban vagyok, ki sem megyek a szobából, csak vegetálok) Tudom, hogy ez nem normális dolog, de nem bírok erőt venni magamon. Kértem, hogy jöjjön vissza, azt mondta, hogy most nem lehet. (ő itthon is jól kereshetne) Viszont én is csak jan-ban mehetnék utána, de úgy érzem, hogy ha most kimegyek, csak minden rosszabb lesz, mert kihúzza a lábam alól a maradék talajt is. Nem tudom, hogy külföldön kapnék-e munkát, ha igen, vajon milyent. Ill. az hozzátartozik még, nem rég jöttem haza Angliából, nem bírok félévente másik országba költözni, mert nem lesz semmilyen kötődésem, sehol.

2008. dec. 3. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Megértelek, lehet hogy hamarosan én is ebben a helyzetben leszek mert az én párom is külföldi munkahelyen gondolkodik. Milyen időtartamra ment ki a barátod? Nem beszéltétek meg előtte hogy te esetleg kimennél utána? Egyébként külföldön is akar letelepedni vagy hazajönne?
2008. dec. 3. 01:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, bizonytalan az időtartama.

De én meg életunt lettem és ez nem helyes.

2008. dec. 3. 01:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a bizonytalanság a legrosszabb. És a kapcsolatotokat most szüneteltetitek? Szerintem egyébként ha igazán szeret téged és veled akar lenni akkor hiányzol majd neki. Ha pedig hiányzol neki akkor vagy hazajön vagy téged is ki akar majd vinni. Neked el kell döntened hogy elég fontos-e ez a kapcsolat hogy miatta egy idegen országba költözz. Tudom hogy nehéz de próbálj meg nem magadba zárkózni, mozdulj ki, találkozz a barátaiddal, légy a családoddal.
2008. dec. 3. 01:20
 4/4 Srapnel ***** válasza:
25%

Na figyelj, kérdező, nem tudom, milyen régi a kapcsolat, de ha még egy éves sincs, akkor ne menj utána. Szerintem itt több probléma van egymásba fonódva, pedig külön kellene választani. Egyrészt van a kapcsolatod problémája, hogy menj-ne menj, másrészt ott van az életuntság, harmadrészt a kötődések hiánya, de talán inkább a nem eléggé diverzifikált mivolta. Az is gyanús, hogy a pasid csak így elmegy, nem véve figyelembe a Te "állapotodat". (Vajon mi a Ti igazi viszonyotok? Milyen érzelmeken alapul a kapcsolat?)

Azt javaslom, hogy az előbb részletezett problémákat próbáld egy kicsit külön kezelni, legalább is a megoldási próbálkozásokkor. Az, hogy nyomott a hangulatod és nem tudod elfoglalni magad, belőled eredő probléma, nem abból, hogy elment a pasid. Ha nem jönnek be a tanácsok, amiket mások mondanak (barátkozz, járj ide-oda), akkor érdemes elmenni pszichológushoz.

Végül: Nagyon sok lány/nő írja itt, ezzen az oldalon, hogy a pasija a mindene, nélküle életképtelen, az életének értelme, stb. NEM JÓ. Több évszázad rabszolgái, forradalmai, háborúi, feminista mozgalmak és nők ezreinek küzdelme eredményeképpen itt a lehetőséged, hogy szabad emberként élj, döntve arról, hogy mit szeretnél, ráadásul soha annyi lehetőség nem volt a teljesítésére, mint manapság. Pazarlás egész nap otthon ülni, hogy a legfontosabbat, a szabadságot, amit kaptál, hagyd így elveszni. Ha kell, fordulj pszichológushoz, egy életed van.

2008. dec. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!