Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így velem nem bírom?

Esetleg esély a kibékülésre?,
ha ennyire magad alatt vagy,próbálkozz még nála,
ha miattad lett vége,akkor viszont NE próbálkozz,hanem felejts,az idő megoldja,valamint haverok,sport,vagy bármi ami elfáraszt és időd sem lesz gondolkodni.
Sajnálom : (
23/L

igyál.
az alkohol megoldás mindenre
Esély e kibékülésre nem tudom mert ő mások városba jár suliba meg ott dolgozik mellette meg otthon is sok gondja van és azt mondta h elfáradt abba h mindenkinek megfelelni és emiatt szakítottunk.azóta msn-en mikor beszéltünk írtam neki h rossz nélküle meg folytatnám azt írta h ő most jelenleg nem akarja.
Az alkohol meg nem megoldás.Haverom meg sajnos kevés van és azok is dolgoznak meg a barátnőjükkel vannak.

első válaszoló..miért lenne szánalmas??ha lány vagy akkor örülnél egy ilyen fiúnak az biztos...pff
kérdezőnek: próbálj meg vele kibékülni mond el neki amit érzel:)

Ismerős a helyzet, de szerencsére már túlvagyok rajta. Én is sokáig szenvedtem egy szakítás után (pedig fiú vagyok), de az nagyon sokat segített, hogy lettek dolgok, amik lefoglaltak. Egészen konkrétan egy közösségi programot kellett szerveznem egy társasággal. Ez azért volt nagyon jó, mert szinte minden percemet betáblázta, közben pedig sok új emberrel ismerkedtem meg. Ilyenkor szerintem tényleg ez az ideális megoldás. Egyszerűen nem volt időm és alkalmam a búskomorságra. Ha tudsz, keress valami ilyesmit.
Ne akarj újra összejönni vele. Ha azt mondta, hogy vége, akkor tartsd tiszteletben. Nem tudom, hány éves vagy, de egy férfiban szerintem legyen annyi tartás, hogy ha egyszer elküldték, akkor nem sírja vissza magát. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tégy úgy, mintha semmi nem történt volna, vagy haragudj meg rá és tarts be neki, stb. Csak egyszerűem fogadd el, hogy az élet ilyen, mindenkivel előfordul. Ő így döntött, Te tiszteld annyira (ha tényleg szereted/szeretted), hogy nem menekülsz, és őt sem menekíted a következmények elől. Ne menekülj vissza a magányból. Szerintem ezt a magányt mindenkinek meg kell ismerni és tudni kell kezelni.

Némileg egyetértek az előző hozzászólóval, bár az internetes ismerkedést nem igen ajánlom.
Az jó ötlet, hogy próbáld elterelni a figyelmed róla, tudom ez nehéz, de hidd el segít. Azt hiszed most, hogy ő az egyetlen nő számodra és csak vele lehetsz boldog, hát ez hülyeség. Főleg, hogy ő nem akar veled lenni. Ez tényleg nehéz, de el kell fogadnod.
Próbáld meg megtalálni önmagad és ne mástól várd azt, hogy majd mellette boldog leszel!
Ha még szóba áll veled ez a lány, akkor próbálj meg néha beszélni vele, hogy érezze azért tudni akarod mi van vele és hogy van, viszont ne próbáld meg őt visszaszerezni! Furcsán hangzik, de lehet, hogy pont azért fogsz neki megint kelleni, mert látja, hogy te jól meg vagy nélküle :D
Az idő - ha lassan is - de mindent megold...
Tudom, hogy ilyenkor nagyon roszz, nincs az embernek egy tiszta gondolata, mert bármire gondolsz, beúszik a képbe a "Nagy Ő". Szerintem se próbálj meg kibékülni vele, mert azzal csak saját magadat aláznád porig. Én is voltam hasonló helyzetben, mindenütt Őt láttam, mindenütt Őt kerestem, de aztán rájöttem, hogy ez csak egy illúzió, ha kibékültünk volna, akkor sem lett volna soha olyan mint régen. Hidd el, rá fogsz jönni, hogy vannak más nők is a világon, nézz szét társkereső oldalakon, és fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy. Hidd el, idővel meg fogod találni a párodat!
Figyelemelterelésként egyébként javaslom a számítógépes játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!