Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így velem nem bírom?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel és egyszerűen nem tudom túl tenni magam rajta csak ő jár a fejemben minden amit együtt csináltunk és nekem ő a legszebb és nem tudok más lányra ránézni(pedig próbálkoztam is de hát nem vagyok valami jóképű és őrá is nagyon nehezen találtam rá).tudom el kéne foglalnom magam de semmihez nincs kedvem csak hogy odabújhassak mellé.Már nem bírom sokáig egyedül de senkinek nem tetszek és ez a legszomorúbb.Valamilyen tanácsot adjatok mert megőrülök.2010. júl. 30. 16:52
21/24 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h hiába mondom neki én is meg az anyja is h költözzön hozzá egyszerűen nem bírja ott hagyni a mamáját mer érte mindent megtesz pedig tudja h belefog őrülni.összeköltözni meg ez miatt se tudnánk meg azért se én se állok úgy anyagilag 23 évesen sajnos.
2010. aug. 1. 13:19
22/24 anonim 

válasza:

és a mamájával nem tud elköltözni az anyjához??
23/24 A kérdező kommentje:
Hát az elég fura lenne mert az anyja meg a mamája nem kedvelik egymást mivel a mamája nem az anyja anyukája hanem az apjáé. ez most össze vissza volt de remélem lehetett érteni:)
2010. aug. 1. 13:39
24/24 anonim 

válasza:

értem, valahogy mindenképpen ki kellene neki kerülnie ebből a környezetből, más megoldás nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!