Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz így velem nem bírom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem nem bírom?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel és egyszerűen nem tudom túl tenni magam rajta csak ő jár a fejemben minden amit együtt csináltunk és nekem ő a legszebb és nem tudok más lányra ránézni(pedig próbálkoztam is de hát nem vagyok valami jóképű és őrá is nagyon nehezen találtam rá).tudom el kéne foglalnom magam de semmihez nincs kedvem csak hogy odabújhassak mellé.Már nem bírom sokáig egyedül de senkinek nem tetszek és ez a legszomorúbb.Valamilyen tanácsot adjatok mert megőrülök.
2010. júl. 30. 16:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én másfél éve nem tudom magam túl tenni egy szakításon, de mi havonta-kéthavonta beszéltünk és én így nem tudtam magam túl tenni rajta a mai napig sem. Ami nagyon fontos: ne találkozzatok, ne beszéljetek, ne kommunikáljatok semmilyen formában!! Próbáld úgy felfogni h ez is egy tapasztalat, még ha keserű is.. mindenből lehet tanulni, egy szakításból is.. idővel majd fel tudod dolgozni..
2010. aug. 1. 12:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Én próbálok tudomást se venni róla csak minden másnap ír egy sms-est hogy hogy vagyok mi van velem és én persze rögtön válaszok meg ha fenn vagyok msn-en akkor mindig rám ír.próbálom a társkeresőket de akármilyen levelet írok senki se válaszol vissza.ugyan ez van az iwiw-en is(bár őt ott ismertem meg)és így nagyon nehéz elfogadni magam ha senki nem érdeklődik utánam csak ő egyedül.
2010. aug. 1. 12:21
 13/24 anonim ***** válasza:
ha nem akar már tőled semmit, akkor mi a francnak írogat neked??? Nekem ez fura..
2010. aug. 1. 12:30
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség ez h. legyen annyi tartásod meg stb...ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz akkor csak szenvedne az emberiség xD

Szerintem próbálkozz az újra kezdéssel. Ha nincs neki más akkor csak rád vár, pláne ha érdeklődik utánad továbbra is :D én megpróbálnám a helyedben az újrakezdést :)

2010. aug. 1. 12:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát azon vagyok meg leszek h újra együtt legyünk csak már írtam h családon belül nagyon sok minden összejött és mindent neki kell csinálni otthon és azt mondta h szeret még ő is de elfáradt és most jelenleg nem férek bele az idejébe és h még nem tudja h mikor rendeződnek a dolgai otthon.
2010. aug. 1. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:
akkor meg beszéld meg vele, h miben tudnád őt segíteni, az otthoni dolgaiban, h együtt lehessetek.. anyagi gondjai vannak, v beteg valaki a családjában?
2010. aug. 1. 13:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát elváltak már rég a szülei az apjával él aki sokat iszik meg a mamájával akit minden nap rendezni kell és persze neki kell csinálni mindent mert senki nem csinálja meg helyette és persze anyagi is ezért kell még egyetem mellett dolgozni menni neki.de én mondtam neki h segítek meg kitartok mellette de azt mondta h majd ha rendeződnek a dolgok akkor lehet róla szó.
2010. aug. 1. 13:05
 18/24 anonim ***** válasza:
ezek a dolgok nem fognak maguktól rendeződni.. mit mondott mikor fogtok járni?? ha befejezi az egyetemet és elköltözik otthonról, mert csak akkor lesz majd nyugodt az élete.. otthon nem..
2010. aug. 1. 13:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja hogy nem tudja majd valamikor és ettől már kikészülök:(
2010. aug. 1. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem ha komolyan gondolod ezzel a lánnyal akkor próbálj leülni és megbeszélni vele a dolgot.. mondd meg neki h Te mellette állsz, és segítesz neki bmiben.. ha kell költözzetek össze.. erre nincs lehetőség? Én is ilyen családban nőttem fel és addig nem jártam senkivel amíg otthon laktam, mert teljesen ki voltam készülve.. mondd meg h ez hosszú távon nem megoldás, mert ő rá fog menni erre..
2010. aug. 1. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!