Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ember barátsága hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ember barátsága hogyan köszönhető meg. Mivel tudnám neki meghálálni?

Figyelt kérdés
Van egy haverom (én csaj vagyok)akinek nagyon sokat köszönhetek.Igazi lelki társ ,sokszor segített és mindig mellettem állt.Szeretném neki valahogy meghálálni ,megköszönni.Fontos nekem.De a köszönöm túl sablonos.Van ötletetek?
2010. jan. 11. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Bizti csaK A BARÁTOD? Nem akar Rád hajtani? Én mindíg így jártam eddig! Amúgy meg viszonulj hozzá Te is kedvesen ez elég!
2010. jan. 11. 07:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.Gondolom itt arra gondolsz létezik e férfi és nő között barátság?Hát igen ez egy örök kérdés .Nálunk eddig nagyon jól működött.Az ,hogy ennyi év után lehet e belölle szerelem ,nem hiszem.Vagyis inkább nem akarnám,mert jó így.
2010. jan. 11. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
térdelj le és szeresd.
2010. jan. 11. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nem az, hogy szerelem van-e... szerintem pl. egy barátságba simán belefér némi testiség is. ;) 25/F
2010. jan. 11. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.A letérdelve " hálálkodni" nekem egész más fogalomkörbe tartozik.:DViszont az utolsó komment megint megérne egy kérdést.Egy barátság valóban kibír némi testiséget?Ez minden esetre érdekes.
2010. jan. 11. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ miről van szó, és milyen az a barátság? külön hozzászóló vagyok, rem nem gond. Én nem kockáztatnám a testiséget, de ez én vagyok.
2010. jan. 11. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szimpla köszönöm is megteszi, és hozzáteszed pl, hogy rád is bármikor számíthat stb. Csak őszintén..ami a szívedből jön :)
2010. jan. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!