Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy leborotválni a nemi szőrt, hogy ne szúrjon?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel eljutottuk odáig,de ő neki nem tetszik ha van rajta szőr és nekem se nagyon tetszik ezért le is szedtem,de szúr nagyon és zavar.Barátnőm mondta,hogyha akarom akkor mostantól hagyhatom szőrösen,de én nem akarom.
Hogy lehet megoldani,hogy ne szúrjon?
2014. júl. 29. 13:16
1/4 anonim válasza:
Ha teljesen leborotválod, nem szabadna szúrnia.
2/4 anonim válasza:
(Úgy mint az arcodat, fentről lefelé.)
3/4 anonim válasza:
Pár ezerért lehet epilátor gépet venni, nekem az vált be a legjobban, mert viszonylag gyors és fájdalommentes.
4/4 anonim válasza:
Ha először szedted le teljesen, akkor normális, minél többször szeded le annál inkább enyhülni fog, majd teljesen elmúlik. 3-4 alaklom után már egyáltalán nem szúrt ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!