Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni, hogy szúrjon?
Nagyon ézékeny a bőröm, és még viszonylag friss a kapcsolatunk, a folyamatosan csókolózós fázisban vagyunk, de ez magamat ismerve később sem lesz jobb: párom még ha aznap borotválkozik is, mikor találkozunk, egyszerűen a szám körüli részen a bőr vérvörös néhány óra csókolózás után, és nagyon fáj. Másnapra lenyugszik, neogranormon hatására, de nagyon zavar, hogy az együtt töltött idő közepe felé már folyamatosan el kell húzódnom tőle, mikor legszívesebben minél közelebb lennék hozzá.
Valakinek nincs valami ötlete, praktikája, vagy jótanácsa, hogy ezt megússzam? Már egy később, ha hozzászoksz, jobb lesznek is nagyon tudnék örülni. (A korábbi kapcsolataimban ilyen durva probléma max a néhány napos borostánál fordult elő, pedig ott is éreztem azért borotválkozás után is egy pici szúrást, de sose volt ennyire durva.)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Több oldalról borotválkozzon a párod...
de b+ mi vagy te?
#7:
én már említettem neki, de nem akarok lemondani a csókjairól, szóval mást nem tudok tenni, csak elviselni :/
többieknek köszi a tanácsot, de nem mondjátok, hogy nem szoktatok akár egész délutánokat szinte csak csókolózással eltölteni egy kapcsolat elején, mikor még csak rózsaszín köd lebeg a szemetek előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!