Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok elmondanátok hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elmondanátok hogy egy fiúra mióta néztek barátként? és ezt mivel lehet elkerülni?

Figyelt kérdés
szeretnék egy lánnyal járni, tudja hogy szeretnék vele meg minden, csak sajnos találkozni nem tudunk mostanában mert beteg, félek mire találkozásra kerül a sor és lépnék már barátként fog rám tekinteni, mivel lehet ezt elkerülni?
2013. jan. 8. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Várj.. ezt most nem értem... korotok? Eddig mi volt köztetek?
2013. jan. 8. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:

szilveszterkor ismerkedtünk meg, eddig csak beszélgetés bizalmas dolgokról, közben említette hogy nagyon kedvel stb, aztán én elmondtam neki hogy mit szeretnék tőle stb

15-16

2013. jan. 8. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom mennyire értékelném a helyében egy 8 napos ismeretség után(vagyis gondolom még annyi sem volt amikor elmondtad neki a szándékaid) ezt az egészet, hogy elmondtad neki a dolgokat vagy mi. Miért nem randizni hívod el?
2013. jan. 8. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
8 nap alatt még nem kerülsz a barátzónába, meg amúgy se az idő dönti el, hova kerülsz, hanem hogy tetszel-e neki.
2013. jan. 8. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen szándékaidat? Ha még most találkoztatok alig ismeritek egymást, honnan tudhatod mik a szándékaid? És ha később mikor jobban megismered már nem így gondolod? Korai volt ez tőled... előbb ismerkedjetek..randi meg ilyenek... beszélgessetek kicsit... de siess ennyire még megijed a végén :)a betegség meg semmit nem jelent. Majd meggyógyul és folytatjátok ahol abbahagytátok! :)
2013. jan. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!