Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondanátok a szobatársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a szobatársatoknak hogy csak szivatják?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk és kollégisták, és az egyik csaj szobatársam eléggé fura.. MINDEN TÉREN! olyan a menése mint aki bevan sz*rva meg ilyen tipikus igénytelen,ősrégi ruhákat hord,és stéber.. mindenki szivatja a suliba,de mi mint szobatársai probálunk normálisak lenni vele, a suliba fiúk direkt őgy szivatjáák hogy mindig oda mennek hozzá hogy ... gyere hozzám feleségül, cuppognak neki, meg h mennyire tetszik nekik (köztük az egyik haverom is, de mondtam neki hogy hagyja abba) csak az a gond hogy ez kb fél suli csinálja vele és órák után amikor jön vissza koleszba nagy örömmel meséli hogy miket mondtak neki a fiúk.. ti elmondanátok neki hogy csak 'szivatják' ha igen, hogyan?
2012. okt. 19. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
IGen
2012. okt. 19. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha megtudja, valszeg nagyon szomorú lesz. Elég sz@r egy helyzet.
2012. okt. 19. 21:06
 3/10 Évike147 ***** válasza:
Igen, én elmondanám. Próbálj/próbáljatok vele nyugodtan leülni és elmondani neki, hogy mi a helyzet, mondjatok neki példákat és próbáljátok elmagyarázni. nekem is volt egy ilyen osztálytársam anno, ő fiú volt és a többiek mindig szekálták de neki le sem esett, hogy amiket mondtak, nem azért tették, mert tényleg menő pl., hanem szívatásból, mert úgy örült neki, mint majom a farkának. Szóval próbáljátok elmondani neki, hogy miért is van ez. Lehet, hogy rosszul fog esni neki, de legalább észhez tér, vagy mint anno az én osztálytársam fel sem fogta.
2012. okt. 19. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Nos elmondani se könnyű. Szerintem csak utalj rá, hogy a srácok hülyéskednek vele. Hátha magától felnyitja a szemét, hogy jé tényleg szívatják. Utalj rá és ha segíteni akartok neki akkor segítsetek neki, hogy miben változzon meg. Tudod mindig a társaság vissz bele mindenbe.
2012. okt. 19. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Ehhez a feladathoz még fiatalok vagytok. Bár nem kizárt hogy tudtok annyira tapintatosak lenni...

A javaslatom, hogy próbáljátok megváltoztatni kicsit. Hülyén hangzik, de neveljétek meg, hogy észrevegye magától.

2012. okt. 19. 21:16
 6/10 A kérdező kommentje:
már rengetegszer probáltuk. még azt is felajánlottuk ne hogy adunk kölcsön ruhát, kivasaljuk a haját meg csinálunk neki szolid sminket kb 1 óráig könyörögtünk neki de seemmi, mert szerinte ő igy tökéletes..
2012. okt. 19. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert biztos kellemetlenül érezné magát. Ha nem tudtok mit csinálni akkor ne eröltessétek. Sajnos van olyan, hogy reménytelen. Azért próbáljátok meg felnyitni a szemét, hogy a srácok csak szívatják őt. Akkor talán meggondolja magát a divatos öltözködésről is.
2012. okt. 19. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
én megmondanám neki kerek perec hogy mi a helyzet. attól hogy szépen fogalmazol még ugyan olyan szar neki és az sem biztos hogy nem érti félre amit mondani akarsz.
2012. okt. 19. 21:34
 9/10 Évike147 ***** válasza:
Hát akkor tényleg olyan, mint az ex osztálytársam sajnos.. Ő a mai napig ugyanígy viselkedik, pedig már 6 éve elballagtunk középiskolából. Ő ebben a kis világban érzi jól magát, ne foglalkozzatok vele, néha próbálhattok segíteni neki, mert azért van, hogy az ilyen emberek is meg, meg zuhannak néha és akkor kicsit könnyebben lehet velük beszélni, vagyis hatásosabb én azt tapasztaltam. Inkább azoknak kellene mondogatni, hogy hagyjátok már, mert már elég unalmas.
2012. okt. 19. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:

" olyan a menése mint aki bevan sz*rva meg ilyen tipikus igénytelen,ősrégi ruhákat hord,és stéber.. "

És a vicces ebben, hogy ő többet fog keresni valószínűleg mint te.

Igen mond el neki, és azt is, hogy ilyet írtál róla, hogy miért? mert megérdemli.

És hogyan? Elé állsz és elmondod az egészet

Jhajjj...kölykök, a leggonoszabbak kis teremtmények főleg ebben a korban.

2012. okt. 19. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!