Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a pasitoknak?
Figyelt kérdés
megcsaltam a pasimat :S de egyébként szeretem még és jó vele lenni, de nem vagyok már szerelmes :S vele maradjak és megpróbáljam még vele vagy keressek mást?2012. aug. 29. 22:45
1/10 anonim válasza:
Szakíts vele.Ennek a kapcsolatnak így már nem sok értelme van.
2/10 anonim válasza:
Szakíts a sráccal, nincs értelme húzni-halasztani, ha már a szerelem elmúlt. Lehet ezért is következett be a dolog....
3/10 anonim válasza:
ember, te maximum egy konnektort keress magadnak, az b*sszon át/meg téged, ne pedig te mást..
4/10 anonim válasza:
nehogy megmondd neki, játszadozz csak vele tovább..
és persze ha a férfiak teszik ezt vagy netán nem mondanak igazat akkor persze el lehet mondani mindennek meg hazug meg stb. aztán jönnek a kérdések, hogy miért ilyenek a férfiak ? ezt hívják ribanckodásnak...félrekefélsz...
5/10 anonim válasza:
Ne verd meg egyszer at,ha ilyen ribizli voltal!:-)
6/10 anonim válasza:
Ha rendes és nem találsz jobbat akkor tarts ki mellette, bár ez annak függvénye is hogy mennyi idős vagy és mióta vagytok együtt.
7/10 anonim válasza:
Megpróbálhatod vele még egy darabig, de úgyis csak az lenne a vége, h szakítotok. Vagy azért, mert rájön h megcsaltad,vagy azért mert beleszeretsz másba. A lényeg h sztem nem tanácsos hùzni az időt, ha jót akarsz a srácnak. Szemétség érzelmek nélkül magad mellett tartani csak azért, h ne legyél egyedül
8/10 anonim válasza:
Akivel megcsaltad folyamatosan csalod vagy csak egyszeri alkalom volt? Ha a másik meg van akkor mond el az igazat. Ha már nincs és bizonytalan vagy akkor ne,mert lehet ő szakít veled,inkább mond hogy már úgy érzed nem vagy szerelmes... Így szakítok,de lehet hogy csak egy gondolkodási szünet lesz, amíg eldontod keresd vagy sem, és ha utólag kiderül akkor jön a kegyes hazugság,hogy tudod akkor volt a szünet és ettől jöttem rá hogy te kellesz...
10/10 anonim válasza:
Ha kiderülne, hogy a barátnőm megcsal, és még el is próbálta titkolni, megsemmisíteném. Mondd el neki, és azonnal szakíts vele, te aljas, hűtlen lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!