Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell leborotválni a herecsaknónál a szőrt?
Túl finom a bőr, a hajnyiró elkapja, és az eléggé fáj...
Borotva!
én úgy szoktam, hogy hajnyíróval levágom a szőrt ameddig csak tudom , ollóval ugyan az a dolog csak max kicsit hosszabb időbe telik (de nagyon vigyázz mert ha megvág akkor az nagyon durva (egyszer a combomat vágtam meg nem volt kellemes). Veszel egy jo borotvát én gillette fusion power-t használok. Ez azért jó mert nem vágod meg magad sehol és ezer évig jó. 2 fejet kapsz hozzá egy megy az arcra a másik meg az intim helyre. Én már nem is tudom mióta ugyan azt a borotvafejet használom és még nagyon jó.
Ha megvagy forró vizbe (nem kell melegíteni) csak a csapot engedd meg és egy 5 percig hagyd, hogy átforrósodjon a pengék. Így könnyebben viszi a szőrt. Mehet a hab (gillette -t használok most akciós a spárban 200 ml asszem 450 Ft.)
Kened mehet fel a péniszhez is ha van pár szőrszál, nem vágod meg magad szal nó para. És akkor jöhet a zacsi borotválása ott meg nyilván a kezeddel kifeszíted kicsit a bőrt de ezt sem muszáj stb. Én akárhogy nyomom rá a pengét nem vág meg szal ne aggódj. Ha végeztél lemosod majd még 1x megcsinálod az egész műveletet, hogy teljesen jó legyen.
Pont ma vágtam és olyan sima mint a csiszolt asztallap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!