Most szeretném először leborotválni a szőrt a "szerszámról". Hogyan csináljam (pl h véletlen se vágjak bele, vagy h utána ne szúrjon annyira stb.)?
Minden tanácsot (nem hülyeségeket) várok!
Jah és a csajok a szőrös, a fazonra nyírt vagy a csupasz "szerszámot szeretik jobban?
Én lány vagyok. Az enyém ugyan csupasz, de nekem kiábrándító lenne ha a párom ott szőrtelen lenne. A volt pasim szőrtelenítette magát ott is, és mikor először megláttam, nevetnem kellett, olyan éretlennek, kamaszosnak, gyerekesek tűnik, és igencsak visszavett abból, amennyire be voltam indulva. Persze nem ezért lett vége, bár ez is a jellemét minősítette, elég elnőiesedett, nem igazi férfi, mint a mostani párom. Ő csak rövidebbre nyírja, olyan fél, egy centis kb, egyáltalán nem zavar a szexben, sem ha a számmal kényeztetem. Szerintem így a legszebb, szexi, nem dzsumbuj, de közben férfias, és nagyon izgató. Bár én a férfias pasikat szeretem, így ez tetszik, ha valaki a nőiesre bukik, az lehet jobban díjjaza a szörtelent, bár ez még akkor sem fér a fejembe, egy pasi legyen férfi, minden téren.
De ha már mindenképp csupasz akarsz lenni, és félsz, hoyg megsérülsz, inkább szőrtelenítő krémet használj.
előzőre pedig: Az, hogy nagyobbnak tűnjön pedig nem túl értelmes cél, mert attól ha megfogja a párod, még ugyanakkora marad, ez a hit csak pillanatnyi.
Szerintem sem legyél tejesen csupasz, sokkel szexibb, ha van ott azért valami.
Azonban, ha teljese szörtelenítést akarsz, akkor nagyon figyelj főleg a herék körül, ugyanis itt tudod a legkönnyebben megvágni magad(a bőr itt nagyon laza). Azt ajánlom, hogy előtte egy kis hideg vizzel locsold le...tudom, tudom annyira nem kellemes :)...,de a hideg víz hatására a heréken a bőr megveszül, keményebb lesz, és könnyebben le tudod szedni.
Sok sikert hozzá!:)
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!