Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesek vagytok, és akartok-e gyereket?
Én pár éve még nagy családról ábrándoztam, most 18 évesen legörbül a mosoly a számról, ha a témára gondolok. Lehet egyelőre az önzőségem győzött, de szeretnék aludni, magammal foglalkozni, én lenni a legfontosabb a páromnak. Egy gyerek vállalása szerintem mindig próbára teszi a kapcsolatot. Nem tudom, egyáltalán akarok-e majd gyereket, de egyelőre nálam kizárva.
18/L
Megfelelő társ és anyagi háttérre várok (pontosabban keresem és megteremtem, nem csak úgy várom)...2-4-et szeretnék, 14 éves korom óta tudom...1.-nek lányt ha lehet :)
21F
Ha egyetemre mész, esetleg karriered lesz, munkád, amit imádsz, akkor még legalább is 10 éved van arra, hogy egyáltalán elgondolkodj azon, hogy akarsz-e te gyereket.:) Nyugi!
én 27 vagyok, és mostanában jutott eszembe, hogy akarok-e én gyereket, eddig napirenden sem volt a kérdés.
Te, a világ annyira érdekes!!!! muszáj megismerni előbb:)
27N
Pár évvel ezelőtt én is nagy családról ábrándoztam, ma már a hideg futkos a hátamon a terhesség gondolatára.
Nem akarok gyereket.
Örökbe akarok fogadni.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!