MIért van olyan sok néger a debreceni buszokon? Lányok ezek nektek bejönnek és gyereket is akartok tőlük komolyan?
Tini lányok...gondolom kirakták amijük volt...ne csodálkozzanak, h rámennek a fekák...:D
egyébként meg ne zavarjon...úgyse fognak itt letelepedni ne aggódj...:D:D
Tényleg kicsit unalmas a sok ilyen kérdés, de egyébként megértem, amit írsz. Tényleg rengetegen vannak Debrecenben főleg az utóbbi időben. Azért, mert az egyetem maximálisan támogatja őket minden formában. A probléma tényleg az, hogy szinte nem értik a nemet, nekem is volt már, hogy először szépen akartam lekoptatni, utána már bunkóztam, de még akkor is jött utánam, végül az egyik barátnőm vakkantott neki oda, hogy húzzon el.
Ez viszont nem azt jelenti, hogy nincsenek közöttük normálisak, de sajnos sokukra nem ez a jellemző. Ez van, ilyen hülye országban élünk, ami mindenféle nemzetiséget támogat, csak a sajátját nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!