Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves fiúk, akartok gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves fiúk, akartok gyereket?

Figyelt kérdés

A kérdés elég hülyén lett megfogalmazva.

Szóval a barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, és bár mostanában elég sok hullámvölgy volt, de gyakran utal arra, hogy akár örökre is együtt lehetünk. Jó, tudom, 17 évesek vagyunk, tiniszerelem, stb, de szerintem akkor is így kell nekiindulni minden kapcsolatnak, mert ha úgy jönnék össze valakivel, hogy holnap úgyis szakítunk, akkor semmi értelme.

Szóval ha már így utalt rá, hogy "80 év múlva is takargatni fogom előtte a cicim?", meg "lehet nem lesz több barátnőm", akkor elgondolkoztam azon, hogy milyen apa is lenne....

Az ő apukája nagyon kedves, vicces, aranyos, nagyon jó férj és apa. Sokat dolgozik, de nekem nagyon tetszik, hogy a barátom anyukáját még most is kicsimnek és drágámnak szólítja, és jól megvannak együtt, a barátommal is normális, a szüleivel is törődik, stb. Szóval ha ebből indulok ki, akkor ha a barátom is ilyen lenne, akkor tök jó apa lenne.

Viszont annyira nem szereti a gyerekeket, az unokatesóimon jót röhög, de a leányzó már nagyobb, nem kisbaba. De azt elég nehezen viseli, ha mondjuk egy gyerek bőg, pedig nagyon türelmes meg visszahúzódó, csendes, de vágja a pofákat meg "úúúristen", ha mondjuk hisztizik egy gyerek...

Pasik, ezt ti kinövitek? Van itt olyan, aki régen utálta a gyerekeket, most meg oda van meg vissza a kislányáért/fiáért?

Szivesen beszélnék vele erről, csak nem akarom felhozni nagyon, mert félek, hogy akkor azt hinné, hogy én most kitalálom hogy gyereket akarok, meg ezzel akarom őt megtartani, és aggódhatna is szegény, mivel gyógyszert szedek. Szóval ő igazából nem tudja ellenőrizni, hogy én beszedem-e, persze beszedem, nem vagyok hülye, nem felejtem el, viszem mindenhová, de igazából ha el akarnám felejteni véletlenül, akkor senkinek nem tűnne fel, szóval nem akarom, hogy ezt higgye, hogy én most így átvágom, ezért inkább nem is beszélek róla, de akkor is nagyon érdekelne, hogy hogy viszonyul a gyerekekhez, ha már itt tartunk, hogy 80 év múlva mi lesz velünk, akkor már a gyerekről is gondolkozhatok, nem?:D

2013. márc. 18. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nőként gyűlölöm ha egy gyerek bőg pedig elég sok kistesóm van :D úgyhogy ezen ne aggódj attól még szeretnék majd gyereket csak felb@sz az ideg ha egy kisbaba bőg, elég idegesítő :D
2013. márc. 18. 17:08
 2/7 Takamura válasza:

Hát, ha van miből felnevelni a gyereket, időtök, türelmetek van hozzzá, még akkor sem. 17 éves korban egy gyerek csak + nyüg lenne a hátatokon, főleg ha iskolába is jártok. MTV-n van 1 sorozat "16 and Pregnant" a neve. Ajánlom nézz belőle körübelül 5-10 részt, és ha mégis úgy döntenétek, és meglenne rá az anyagi és a szellemi szükséglet, akkor válaljatok csak gyereket.

15/F

2013. márc. 18. 17:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, ismerem a TiniMamikat, és direkt írtam is, hogy NEM MOST, nem vagyok hülye, hogy most tönkretegyem az életem, mármint oké, egy gyerek sosem tehet tönkre igazán semmit, mert egy pici áldás, de akkor is, nyilván nem kezdek el direkt próbálkozni ennyi idősen, későbbre gondoltam, ha mondjuk tényleg együtt maradnánk, vagy más barátnője lenne, mindegy, csak ez érdekelt, hogy milyen apa lenne belőle, attól hogy most utálja a bőgést meg a hisztit, attól még akar-e gyereket, most hogy gondolja, stb...

De nem őrültem meg, tényleg, a saját, és főleg, a szüleim vállára sem tehetek ekkora terhet, nem az ő dolguk eltartani, szóval nyilván nem most, csak érdekelt, hogy később mik a tervei, csak nem merek kérdezősködni róla, nehogy azt higgye hogy én most itt abbahagyom a tablettát, vagy nem szólok ha kimarad, stb... Mindig kérdezi, hogy szedem-e normálisan, mondom hogy igen, és szólnék ha véletlenül elfelejteném, hogy húzzunk gumit, tényleg nem játszok ilyen dolgokkal.

2013. márc. 18. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít ha hisztizik egy gyerek.Te szereted ha a füledbe bömbölnek? Ettől függetlenül MAJD szeretnék.

17/F

2013. márc. 18. 17:31
 5/7 Takamura válasza:
Jó, ha erre lettél volna kiváncsi, akkor a címet máshogy kelett volna írnod..
2013. márc. 18. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

teljesen normális ha megkérded mikor akar gyereket, hány évesen? nincs ebbe semmi én olyan 35 körül, de akkor egyszerre 3-at

F19

2013. márc. 18. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy 28-29 körül két kis prücsköt. :)

19/f

2014. júl. 28. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!