Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, mért nem szerettek óvszert használni, ha nem akartok gyereket?
Lányok/nők, miért nem szerettek fogamzásgátlót használni, ha nem akartok gyereket?
Van egy fiú ismerősön, akinek a csajai próbálták beadni, hogy ők nem szeretik a fogamzásgátlót. Tényleg ennyire idióták vagytok vagy csak tettetitek? Tisztelet a kivételnek!!!!
ma 16:11
Nekem pl a fogamzásgátló 3 hónapra majdnem 8000 Ft.. jó lehet ha azt nézzük 3 hónapra az óvszer is majdnem annyi.. de a nemi betegségtől a fogamzásgátló nem véd..
OFF: Nők nagy többsége am véleményem szerint azért nem szed fogamzásgátlót mert:
1. elég sokan hajlamosak az elhízásra
2: ödémát okoz esetleg trombózist
3: hüvelygombát könnyebben elkapnak
4: növekedik a méhnyakrák veszélye
lehet kényelmesebb a pasiknak h. nem ,,mosnak zokniban lábat" de nézni kéne a nők indokait is h. miért nem szednek tablettát..jah plusz a gumi megvéd legalább a fertőzések ellen
Szerintem is sz@rgumiba :SS olyan mintha valami gumiabroncsot Qrnék :SSS és nemtudom élvezni a lányt hanem csak a gumi csusszog. Mert valamilyen szinten "kisimitja" a nunci belsejét és igy nem olyan élvezet. Nincs az a jókis nedves dörzsölődő érzés hanem csak ki-beki-beki-be semmi extra.
Ha lefexek egy lánnyal akkor azért teszem hogy énis élvezzem. Ne csak Ő. Mert az szerintem önzőség ha a lány akar jót magának arra nem gondolva a fiú élvezi-e vagy sem. :S
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!