Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, mért nem szerettek óvszert használni, ha nem akartok gyereket?
18:57-nek, az, hogy neked nincs gondod vele nem azt jelenti, hogy másnak sem, aki 2 perc után eldurran annak még kötelező is a gumi, de én anélkül is sokáig bírom és gumiban pedig ha hiszed-ha nem én nem sokat érzek, kb. a markomat is dughatnám ennyi erővel, pont ugyanolyan érzés nekem gumival.
22/F
"Jah mégvalami: 25éves korában nem egy nő halt meg amiatt,hogy fogamzásgátlót szedett."
Ugye autóba se ülsz? Mert abban is már sokan meghaltak! Ugye nem eszel disznóhúst? Nem nagyvárosban élsz? Nem használsz elektromos készülékeket? És még sorolhatnám...
"Csajo, ne higyjetek azoknak akik azt mondják, hogy "semmit sem" éreznek..."
Embere válogatja, én kuurvára nem érzek úgy semmit. Akkor már inkább kösz, kiverem magamnak, még az is jobb a guminál.
"Megdöbbent ez az önzőség férfitársaim részéről."
Ja tök önző dolog, hogy a fiúk nem akarnak óvszert használni! De az, hogy a lányok nem akarnak fog.gátlót, az teljesen természetes, kicsit se önző, ugye? Ne legyél már ennyire papucs =)
a lányok nagy többsége ígyis tablettát szed. és tudod hány dohányzik mellette? rengeteg. és mi a tabletta első szabálya? tilos mellette a dohányzás, mert nagyon megnöveli a trombózisok számát. de nyilván szednek.
a fogamzásátló nem játék és egy nőnek igenis joga van azt mondani, hogy nem kér belőle. persze egy pasi is mondhatja, hogy nem kell neki óvszer. de ha azt vesszük, akkor egy nő az egészségét félti egy pasi meg nyafog, hogy jajj nem érzek semmit...
na álljunk csak meg egy percre.
Mi jobb?
Hogy a csajt 18 évesen trombózissal beviszik a kórházba, vagy az h felhúztok egy gumit?
Melyiknek is van több mellékhatása az EGÉSZSÉGRE nézve?
Nyilván a bogyónak.
Tehát alig várom h férfi-fogamzásgátlót is dobjanak ki a piacra, h a pasik is kezdjék szedni. Majd megnézem h milyen pofát vágtok hozzá kedveskéim.
20:07-nek, le vagy maradva pár körrel, olvasd végig a kommenteket, főleg az utolsó 10-et, utána okoskodj itt!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!